Şimdi Ara

Bilgisayar kasası topladım azami servis süresi doldu. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan bilgisayardan bilgisayar kasası topladım anakarttaki bir hatadan dolayı bilgisayar uyku moduna girdiğinde uyanmıyordu. Şubat ayında vatan bilgisayara verdim anakartı servise göndermişler ve 30 iş gününü geçti. Şimdi ben azami servis süresi geçtiği için komple kasa içinmi para iadesi isteyebiliyorum yoksa sadece ankart içinmi? Ben bilgisayarı kasa olarak aldım kasanın komple iadesi yapılması gerekmez mi? Daha önce başına böyle birşey gelen var mı yardımlarınızı bekliyorum.

• Anakart değişir. Neticede siz hazır sistem almamışsınız, kendi seçtiğiniz parçalarla Vatan'dan bilgisayarı toplamasını talep etmişsiniz. Bu durumda her parçanın ayrı garantisi olur.
  • Hocam tam anlayamadım siz sistemin parçalarını tek tek seçip ordamı toplattırdınız yoksa hazır kasamı aldınız eğer hazır aldıysanız komple kasayı iade edebilirsiniz ama topladıysanız sadece anakartı iade alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

Hocam tam anlayamadım siz sistemin parçalarını tek tek seçip ordamı toplattırdınız yoksa hazır kasamı aldınız eğer hazır aldıysanız komple kasayı iade edebilirsiniz ama topladıysanız sadece anakartı iade alırlar

Aynen parçaları tek tek topladık. Ama sonuçta kasam arızalandığı zaman bilgisayarım komple gidiyor. Yani şimdi sadece anakart değişimimi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihya -- 12 Mart 2015; 22:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihya

quote:

Hocam tam anlayamadım siz sistemin parçalarını tek tek seçip ordamı toplattırdınız yoksa hazır kasamı aldınız eğer hazır aldıysanız komple kasayı iade edebilirsiniz ama topladıysanız sadece anakartı iade alırlar

Aynen parçaları tek tek topladık. Ama sonuçta kasam arızalandığı zaman bilgisayarım komple gidiyor. Yani şimdi sadece anakart değişimimi olur.

Faturayı inceleyin kasayı tek kalem olarak fatura etmişseler bi ihtimal olabilir ama %99 parça parça fatura etmişlerdir. Bu durumda bileşenlerin ayrı ayrı garantisi mevcuttur. Dolayısıyla sizin sadece anakartı yada kasayı göndermiş olmanız birşeyi değiştirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SliTheRiNN

quote:

Orijinalden alıntı: fatihya

quote:

Faturayı inceleyin kasayı tek kalem olarak fatura etmişseler bi ihtimal olabilir ama %99 parça parça fatura etmişlerdir. Bu durumda bileşenlerin ayrı ayrı garantisi mevcuttur. Dolayısıyla sizin sadece anakartı yada kasayı göndermiş olmanız birşeyi değiştirmez.

Evet parçalar tek tek faturalandırıldı. Peki hocam benim mağduriyetim ne olacak. Sıfır bilgisayaraı kullanamıyorum.

• Para iadesi isteyip başka bir anakart alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.