Şimdi Ara

bilgisayar kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler geçen sene mart-nisan ayında lenovo ideapad z570 marka bir laptop aldım 2 gb harici ekran kartı 6 gb ram vs var gayette memnundum her oyunu en üst düzeyde oynuyordum. Fakat sonra birden bi oyunda ekran kararması oldu oyun açılıyor başla deyince karanlık bir ekran çıkıyor ama oyunda devam ediyor. sonra oyunu sildim diğer oyunlar normal çalıştı. 2 hafta önce world of tanks oyununda yeni patch geldi ve bilgisayar kasmaya başladı ve birden aynı siyah ekran sorunu bu oyundada oldu. sonra grafikleri düşürdüm ve oynamaya devam ettim. fakat şimdi yine kasıyor ve bu her oyunda oluyor kısa ısa takılmalar oluyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin

• Isinmadan dolayi gpu cekirdek hizini dusuruyordur.Kasayi acabiliyosaniz tozlari temizleyin eger risk alamam derseniz garantiye verin temizlesinler.
  • işlemci ısınıyordur diye tahmin ediyorum.çözünürlüğü düşürürsen işlemciye daha çok yük biner unutma.
    tozları falan temızleyebılırsen ıyı olur
  • gerçekten çok teşekkür ederim ne zamandır bu soruna bir cevap arıyordum. ben kasayı açamam :D bunu garanti dahilinde yaparlar mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.