Şimdi Ara

Bilgisayar kasıyor özellikleri iyi olmasına rağmen yardım ediinn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun oynucaktında ne diye laptop aldın ft320 m olsa ne olcak Bit değeri 64 kesin ona vereceğin para ile güzel bir masaüstü toplardın bence oyunları unut sen laptopta geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariferdemkoyuncu

Başlıktada belirttiğim gibi özellikleri iyi olmasına rağmen bilgisayarım kasıyor sorunun ne olduğunu anlayamadım

Bilgisayar özellikleri :

Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB)
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce GT
    Bilgisayar Türü ACPI Çok işlemcili Bilgisayar
    CPU Türü Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200)
    Anakart Adı Biostar G31D-M7 (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    DIMM1: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
    DIMM3: Kingston 9905316-005.A04LF [ TRIAL VERSION ]

Bilgisayarcıya sordum bu özellikte bi bilgisayarın şuanki tüm oyunları açması lazım ama benim ki PES 11 ve PEs 12 ' DE bile kasıyor yardım edin lütfen

Bilgisayarına 2.El bir tane Q6600 işlemci + 2 Gb ram + GTX460 alırsın oynarsın istediğin oyunları ( PSU 500w olsun ama )

• Zaten Windows Çöktü Beyler Servisi Yolladım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbk94

Zaten Windows Çöktü Beyler Servisi Yolladım :D

• Sorunu Çözdüm Beyler Oynamadıgım Oyunları Oynuyayıp Bitirdim Bile Anlamlı Yorumlarınız İçin Danke
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbk94

Sorunu Çözdüm Beyler Oynamadıgım Oyunları Oynuyayıp Bitirdim Bile Anlamlı Yorumlarınız İçin Danke

sevindim senin adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 13 Nisan 2013; 11:18:34 >
  • Sagol
  • Merhaba arkadaslar bendede 6 gb ram 4 gb ekran karti var ekran karti ati 5000 series 5650 galiba bilmiyorum ana kartı bilmiyorum 3 gb ram vardi 4gb eklettirdim adam dedi artik lol falan oynayabilirsin yüksek performans ile denemedim lolu ama csde bilebkasmalar olabiliuor need for speed de kasiyor oynanmiyor the middle batlle for earth attack 2 de bile kasiyor islemcim ise intel core i 3 m380 sanırım 2.53 ghz turbo boost destegide yok olsa iyi olurdu 2009 da aldim hic temizlettirmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.