Şimdi Ara

Bilgisayar kasıyor özellikleri iyi olmasına rağmen yardım ediinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi özellikleri iyi olmasına rağmen bilgisayarım kasıyor sorunun ne olduğunu anlayamadım

Bilgisayar özellikleri :

Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB)
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce GT
    Bilgisayar Türü ACPI Çok işlemcili Bilgisayar
    CPU Türü Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200)
    Anakart Adı Biostar G31D-M7 (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    DIMM1: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
    DIMM3: Kingston 9905316-005.A04LF [ TRIAL VERSION ]

Bilgisayarcıya sordum bu özellikte bi bilgisayarın şuanki tüm oyunları açması lazım ama benim ki PES 11 ve PEs 12 ' DE bile kasıyor yardım edin lütfen

• Tüm oyunları açarda gerisi adamın canını sıkar :)
  • Maalesef bilgisayarınız düşündüğünüz gibi özellikleri iyi bir bilgisayar değil. Epey eski ve günümüz için (Oyun amaçlı kullanım) yetersiz bir bilgisayar. Sizin sorun yaşadığınız kullanım alanları neler?

Sadece oyunsa sıkıntınız gayet normal kasması. Dediğim gibi oyun için yetersiz bir bilgisayar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Maalesef bilgisayarınız düşündüğünüz gibi özellikleri iyi bir bilgisayar değil. Epey eski ve günümüz için (Oyun amaçlı kullanım) yetersiz bir bilgisayar. Sizin sorun yaşadığınız kullanım alanları neler?

Sadece oyunsa sıkıntınız gayet normal kasması. Dediğim gibi oyun için yetersiz bir bilgisayar.
    GT 430 çok ahım şahım bir kart değil hele de konu DX11 e gelince... Böyle olması gayet normal bence.En azından oyunları 1920x1080 de oynamaya çalışıyorsanız 1280x720 gibi daha düşük çözünürlükler tercih edin büyük bir rahatlama hissedersiniz zaten

Edit:Bilgisayarcılara güvenmeyin onlar genelde sizi kazıklamaya çalışırlar ve hala ekran kartında bellek miktarına bakarlar aman diyim bir daha bilgisayarcı tuzağına düşmeyin
    Edit 2 : Oyunlaroın kasması o işlemcidende kaynaklanır o işlemci PC de takılı iken kesinlikle darboğaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 3 Şubat 2012; 12:35:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

GT 430 çok ahım şahım bir kart değil hele de konu DX11 e gelince... Böyle olması gayet normal bence.En azından oyunları 1920x1080 de oynamaya çalışıyorsanız 1280x720 gibi daha düşük çözünürlükler tercih edin büyük bir rahatlama hissedersiniz zaten

Edit:Bilgisayarcılara güvenmeyin onlar genelde sizi kazıklamaya çalışırlar ve hala ekran kartında bellek miktarına bakarlar aman diyim bir daha bilgisayarcı tuzağına düşmeyin
    Edit 2 : Oyunlaroın kasması o işlemcidende kaynaklanır o işlemci PC de takılı iken kesinlikle darboğaz olur.

Alıntıları Göster
    Bilgisayırım Özellikleri Çok İyi Omasına Ragmen Bazı Oyunları Açmıyor Neden
    Özellikleri
    Extreme 3 Nesil İ7
    Nvıdıa Geforce Gt 320 M 1024 Mb
    DDR3 Ram
    8 Gb Ram
    819 Gb Sabit Hardisk
    Windows 7 Ultımate
    Ama Bazı Oyunları Açmıyor Mesela Hitman Absolutıon, Call OF Dutty Black Ops 2 Medal Of Honor Warfighter Battlefıeld 3 Daha Sayamayacagım Bir Sürü Oyun Var Lütfen Yardım Edin Delirecegim Ya Bilgisayarım Özellikler Bakımından Çok İyi

• quote:

Orijinalden alıntı: fbk94

Özellikleri
    Extreme 3 Nesil İ7
    DDR3 Ram
    8 Gb Ram
    819 Gb Sabit Hardisk
    Windows 7 Ultımate
    Ama Bazı Oyunları Açmıyor Mesela Hitman Absolutıon, Call OF Dutty Black Ops 2 Medal Of Honor Warfighter Battlefıeld 3 Daha Sayamayacagım Bir Sürü Oyun Var Lütfen Yardım Edin Delirecegim Ya Bilgisayarım Özellikler Bakımından Çok İyi

Alıntıları Göster
    herhalde sorduğun bilgisayarcı 2007 den zaman makinesiyle yeni geldi sadece şakaydı pardon ama doğru, tüm oyunları açması mümkün değil can you run it ten farcry 3 crysis 3 sistem gereksinimlerine bakın tavsiyem gta san andreas oyna, o oyun yeni olmayabilir ama 2060 yılında bile olsa oynanır çünkü çok sarıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus123

herhalde sorduğun bilgisayarcı 2007 den zaman makinesiyle yeni geldi sadece şakaydı pardon ama doğru, tüm oyunları açması mümkün değil can you run it ten farcry 3 crysis 3 sistem gereksinimlerine bakın tavsiyem gta san andreas oyna, o oyun yeni olmayabilir ama 2060 yılında bile olsa oynanır çünkü çok sarıyo

Alıntıları Göster
    fbk 94 bence senin bilgisayarda nazar var başka bir anlam veremiyorum şaka şaka ama i7 extreme tek yeter o oyunlara yaa anlamadım herhalde ekran kartı biraz kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariferdemkoyuncu

Başlıktada belirttiğim gibi özellikleri iyi olmasına rağmen bilgisayarım kasıyor sorunun ne olduğunu anlayamadım

Bilgisayar özellikleri :

Anakart Adı Biostar G31D-M7 (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    DIMM1: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

Bilgisayarcıya sordum bu özellikte bi bilgisayarın şuanki tüm oyunları açması lazım ama benim ki PES 11 ve PEs 12 ' DE bile kasıyor yardım edin lütfen

ınternet kafelerde bıle boyle pc yok

• quote:

Özellikleri
    Extreme 3 Nesil İ7
    DDR3 Ram
    8 Gb Ram
    819 Gb Sabit Hardisk
    Windows 7 Ultımate

Bilgisayarının herşeyi iyi de ekran kartı ölü. Bir parçası kötü olunca diğerlerinin iyi olması bir anlam ifade etmiyor. Sanırım bu bir laptop ekran kartını değiştirme durumu da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

Özellikleri
    Extreme 3 Nesil İ7
    DDR3 Ram
    8 Gb Ram
    819 Gb Sabit Hardisk
    Windows 7 Ultımate

Bilgisayarının herşeyi iyi de ekran kartı ölü. Bir parçası kötü olunca diğerlerinin iyi olması bir anlam ifade etmiyor. Sanırım bu bir laptop ekran kartını değiştirme durumu da yok.

Alıntıları Göster
    oynatmaz tabi fii tarihinden kalma bir işlemcin var güncel oyunlar değilde counter- gta vice city - süper mario gibi oyunları rahat oynatır

sen sistemi kökten değiştir cağa ayak uydur yoksa ne yaparsan yap o pc şimdiki coğu oyunu oynatmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

oynatmaz tabi fii tarihinden kalma bir işlemcin var güncel oyunlar değilde counter- gta vice city - süper mario gibi oyunları rahat oynatır

sen sistemi kökten değiştir cağa ayak uydur yoksa ne yaparsan yap o pc şimdiki coğu oyunu oynatmaz

Alıntıları Göster
    Önceden Açıyordu Mesela Hitman Absolutıon 6 Bölümü Geldim Takıldım Oyun Sorunluymuş Megersem Sonra Battlefıeld 3 Onu Oynadım Oyunda Sorunluymuş Ben Diyorumki Bir Format Çakım Düzelir Sizce?

• quote:

Önceden Açıyordu Mesela Hitman Absolutıon 6 Bölümü Geldim Takıldım Oyun Sorunluymuş Megersem Sonra Battlefıeld 3 Onu Oynadım Oyunda Sorunluymuş Ben Diyorumki Bir Format Çakım Düzelir Sizce?

Senin sisteme önce bir ekran kartı al 7850 gibi bir dene olmazsa sistemi yenile ama bence senin sorun ekran kartında
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefalimesut

quote:

Senin sisteme önce bir ekran kartı al 7850 gibi bir dene olmazsa sistemi yenile ama bence senin sorun ekran kartında

Alıntıları Göster
    Sisteminizin özellikleri iyi değil sanırım bilgisayarcı sizi kandırmaya çalışmış.

İşlemci oldukça eski ekran kartı da güncel oyunlar için yeterli değil. Ekran kartı değiştirmek bir işe yaramaz diye tahmin ediyorum o işlemci dururken ekran kartını yükseltmek mantıksız olur.

Eğer sistemi bahsettiğiniz bilgisayarcıdan aldıysanız ve yüksek bir miktar ödediyseniz fena kandırılmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariferdemkoyuncu

Başlıktada belirttiğim gibi özellikleri iyi olmasına rağmen bilgisayarım kasıyor sorunun ne olduğunu anlayamadım

Bilgisayar özellikleri :

benimdeeskiden böyle sistemim vardı ama açmıyordu bendeki sorun sistem kararsız çalısıyormus ve bilgisayar ve işlemci iyi sogutulmuyordu ondan kaynaklanıyordu

• quote:

quote:

Mevcut ekran kartı gt320m olduğuna göre laptop kullanıyor ve o yüzden hd 7850 kullanamaz çünkü 7850 masaüstü
    laptop ekran kartı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiqhTMar3

@fbk94 Senin sistemdeki tek sorun ekran kartı.Ekran kartını en az bir 7850,GTX 660 falan yapabilirsen sıkıntı yaşamazsın.

fbk94 ün bilgisayarı laptop çünkü ekran kartına gt 320m yazmış o yüzden 7850,gtx660 alamaz.
  • quote:

Özellikleri
    Extreme 3 Nesil İ7
    DDR3 Ram
    8 Gb Ram
    819 Gb Sabit Hardisk
    Windows 7 Ultımate

i7 extreme alacağına i5 3570 alıp geri kalan parayı ekran kartına yatırsaydın bu sorun çıkmazdı karşına..sanki işlemciyle oyun oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafa Hunter

quote:

Özellikleri
    Extreme 3 Nesil İ7
    DDR3 Ram
    8 Gb Ram
    819 Gb Sabit Hardisk
    Windows 7 Ultımate

i7 extreme alacağına i5 3570 alıp geri kalan parayı ekran kartına yatırsaydın bu sorun çıkmazdı karşına..sanki işlemciyle oyun oynanıyor

Alıntıları Göster
    edit:laptop heralde..

merak ettiğim şu hangi laptopta extreme işlemci var? ve hangi laptopta extreme işlemcinin yanına böyle bi ekran kartı koymuşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

quote:

quote:

Mevcut ekran kartı gt320m olduğuna göre laptop kullanıyor ve o yüzden hd 7850 kullanamaz çünkü 7850 masaüstü
    laptop ekran kartı lazım

Pardon M kısmı gözümden kaçmış.

O zaman pek yapılacak bir şey yok gibi.

Format dene ama pek bir şey fark etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafa Hunter

edit:laptop heralde..

merak ettiğim şu hangi laptopta extreme işlemci var? ve hangi laptopta extreme işlemcinin yanına böyle bi ekran kartı koymuşlar?

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum,i7 extremenin yanında gt320m nin ne işi var:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.