Şimdi Ara

Bilgisayar Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Casper Nirvana marka laptobum var. Özellikleri ise şöyle ;

İntel® Core™i5-2410M İşlemci
    6 GB DDR3 Ram
    1 GB Nvidia GT540M Optimus Ekran Kartı

Son zamanlar gerçekten bilgisayar çok kasmaya başladı bir türlü sorunu çözemedim. Kaspersky Anti-Virüs 2012 ile tarattım virüs yok. Microsoft Security Essentials ile tarattım yine virüs yok. Bilgisayarların driverları güncel bir sorunu yok. Ama işlemleri çok yavaş yapmaya başladı artık. Ekran kartı ise çok ısınıyor FIFA 12 gibi çok yüksek ekran kartı gerektirmeyen(ki benim ekran kartı hayli hayli kaldırır) onda bile maçın 20. dakikasından sonra kasmaya başlıyor. Ekran kartı fanı bir hızlanıp bir yavaşlıyor sonra oynanmaz bir hal alıyor oyun ekran kartı fanı hızlanıp yavaşladıkça bu sorunda var. Bu sorunları nasıl çözebilirim. BIOS güncellemem mi gerekiyor bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Çözüm üretebilecek bir arkadaş yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.guran

Arkadaşlar Casper Nirvana marka laptobum var. Özellikleri ise şöyle ;

İntel® Core™i5-2410M İşlemci
    6 GB DDR3 Ram
    1 GB Nvidia GT540M Optimus Ekran Kartı

Son zamanlar gerçekten bilgisayar çok kasmaya başladı bir türlü sorunu çözemedim. Kaspersky Anti-Virüs 2012 ile tarattım virüs yok. Microsoft Security Essentials ile tarattım yine virüs yok. Bilgisayarların driverları güncel bir sorunu yok. Ama işlemleri çok yavaş yapmaya başladı artık. Ekran kartı ise çok ısınıyor FIFA 12 gibi çok yüksek ekran kartı gerektirmeyen(ki benim ekran kartı hayli hayli kaldırır) onda bile maçın 20. dakikasından sonra kasmaya başlıyor. Ekran kartı fanı bir hızlanıp bir yavaşlıyor sonra oynanmaz bir hal alıyor oyun ekran kartı fanı hızlanıp yavaşladıkça bu sorunda var. Bu sorunları nasıl çözebilirim. BIOS güncellemem mi gerekiyor bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

ısınma kaynaklı takılma problemi yaşıyorsun... fanların tozlanmıs olabilir... elektrik süpürgesiyle fanları temizle..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.