Şimdi Ara

Bilgisayar kitleniyor !!! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakart : MSI p4m900l2
    işlemci : intel core2 duo e4600 2.4
    ekran kartı: saphire x1950 gt 512mb
    ram : 2x1 gb bigboy
    harddisk: 1 sata 1 ide 80 er gb
    PSU : colorsit 450W

anakart, işlemci, ekran kartı ve ram i yeni taktım.Ama bilgisayar 5-10 dakika içinde kitleniyo mouse olduğu yerde

kalıyo ctrl+alt+delete işlemiyo numlock ışığı olduğu gibi kalıyo. herdefasında reset atmak zorunda kalıyorum.(bu

yazıyı bile 5-6 denemede yazabildim her seferinde yarıda kilitleniyo du) . ilk başta harddiskte dir problem diye

format attım harddisklere ama nafile.
    Acaba parçalarda bi uyumsuzluk mu vardır? lütfen yardım edin... :(

NOT: cevap beklerken eski ekran kartımı taktım ati rodeon 128 mb. ama hala kitleniyor :(..

cevaplarınızı bekliyorum kafayı yemek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZicanAdam -- 8 Mayıs 2008; 0:42:44 >

• o psu o sistemi 5-10 zor kaldırır ,normaldir
    sağlam psu bulman lazım ..
  • CPU ve power supply fanlarini kontrol edin çalışıyormu?, ısınmadan dolayı yapıyor olabilir. İşlemci ısısını kontrol edin. İşlemci fanı yerine iyi oturmamış olabilir. İşlemcide termal macun var mı? İşlemcinin fanı düzgün yerleştirilmişmi? Ram'lerde sorun olabilir, arıza yada birbirleriyle veya anakartla uyumsuzluk vs gibi. Birden fazla ram varsa tek tek denenmeli yada başka ram kullanılmalı. Ram yuvalarında bozulma da olabilir. Kartlardan biri tam oturmamış olabilir, veya yuvasından oynamış olabilir. Bios ayarları değiştirilmiş olabilir; default yapmak çözüm olabilir. Çok düşük ihtimalde olsa yeni takılan bir donanım nedeniyle biosun güncellenme ihtiyacından
    kaynaklanan problem olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    12 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.