Şimdi Ara

Bilgisayar kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı toplatalı 3 hafta oldu. Fakat son zamanlarda bilgisayar, özellikle 3dsmax'de render alırken ara ara kitlenip donuyor. Mause'u bile hareket ettiremiyorum ve sürekli reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran kartı stress testi ve işlemci testlerini uyguladım.Bir sorun çıkmadı. İşlemci sıcaklığı 50 dereceyi,ekran kartıysa 85 dereceyi geçmiyor. Sizce sorun ne olabilir ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Bilgisayarımın özellikleri : i7 4930k işlemci - Asus Rampage IV Extreme Anakart - Corsair 32 gb 2400 mhz ram - Geforce Titan Black Edition ekran kartı - Corsair h90 bakır sıvı soğutma - OCZ 700W PSU

• yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justover

Arkadaşlar bilgisayarı toplatalı 3 hafta oldu. Fakat son zamanlarda bilgisayar, özellikle 3dsmax'de render alırken ara ara kitlenip donuyor. Mause'u bile hareket ettiremiyorum ve sürekli reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran kartı stress testi ve işlemci testlerini uyguladım.Bir sorun çıkmadı. İşlemci sıcaklığı 50 dereceyi,ekran kartıysa 85 dereceyi geçmiyor. Sizce sorun ne olabilir ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Bilgisayarımın özellikleri : i7 4930k işlemci - Asus Rampage IV Extreme Anakart - Corsair 32 gb 2400 mhz ram - Geforce Titan Black Edition ekran kartı - Corsair h90 bakır sıvı soğutma - OCZ 700W PSU

işlemcide veya ekran kartında overclock varsa kapatıp öyle render yapın
  • Overclock yok,dediğim gibi pc yeni alındı..illa renderda değil photoshop-autocad de bile kitlendiği oluyor
  • Artık modelleme yaparken de kitlenip kapanmaya başladı.Sorun nerde olabilir bilgisi olan varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.