Şimdi Ara

Bilgisayar korsanları bir devlet uydusunu hackleyip kontrolü ele geçirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün tıkla gör haberi sitelerinin hıncını editörden aldım.
    Engelledim.
    Öyle çok kişi engelleyen biri de değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bu eleman yaptı  

horiz10 2004youtube
    horiz10 2004 (1/6/2017) Annesi bir türlü olmadı anne bir türlü olmadı yapamadık Vodafone yanımda nasıl yapılır
    https://www.youtube.com/watch?v=J0eBtqSZYlw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktas033 -- 2 Mayıs 2023; 23:28:36 >
  • Katılıyorum gerçekten ama dediğim gibi, ben de onaylamıyorum. Herkes işte tutulmaya çalışıyor. Bak mesela yazdığım haberler ne kadar özgün ve harika yazılmış olursa olsun, başlık merak uyandıran bir şekilde olmadığında yayın şefi manşetlik görmüyor. Hatta sırf başlığı merak uyandıran atmıyorum diye okunma sayılarımın azlığından dolayı uyarı almıştım. Bu gerçekten inanılmaz sinir bozucu bir durum. Bu nedenle mecburen yapılıyor.

Yine de merak uyandıran bir başlık attığımda, bu saçma davranışı haberlerin içeriğini kullanıcıları memnun edecek şekilde tasarlayarak telafi etmeye çalışıyorum.

• bence çeviri olarak kullandığı site veya programda sorun var. google çeviri kullanmadığına eminim. teknik bir hata var bence yani tık tuzağı değil bu, gerçekçi olmak lazım.  

• donanımhaber değil de a haber olmuş resmen artık forum bu nasıl başlık ve içeriği  

• Donanım haber vasıfsızların elinde ne yazık ki. Buradan haber okumak zaman kaybından başka bir şey değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.