|
Bilgisayar korsanları bir devlet uydusunu hackleyip kontrolü ele geçirdi
-
-
Clickbait baslik. Propaganda haberlerine yine bir yere kadar sabır gösterebildim de iyice ipin ucunu kaçırdınız artık. İyice ensonhaber denilen şeye döndünüz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tatbikatta yazması lazım başlığa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu editörü nasıl engelliyoruz?
Normal şekilde üye bloklar gibi blokluyirsun. Yanlış bilgi verdiği haberleri de görmek zorunda kalmıyorsun artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@gun Hocam,Allah aşkına şu habere bak ,her gün baitlenmekten ciğerim soldu.El alışkanlığım olmasa haber okumayacam forumda.
-
Haber okumak istemeyen mynet habere gidebilir burası teknoleji sitesi .
haber bölümüne el at hocam, konuların çoğu clickbait. editörü engellesek bile konuları önümüze çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forum üyeleri, bir önceki cümlenizde yazdığınız gibi "haber okumak istemiyor" değiller...
"aldatıcı" başlıklarla sunulan haberlere girip de, konu içeriğinin paylaşılan başlıkla nerdeyse "180 derece farklı yönde" olmasına tepkililer...
EDIT: yoksa "okey" oynamak isteyenler elbette mynet'e yönelebilirler... ben "okey" kısmında bıraktım en son mynet'i, düşünün o derece yaşlı ve siteden uzağım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 1 Mayıs 2023; 10:22:34 > -
Habere tık gelsin de nasıl gelirse gelsin, 2023 DH haber editörü kalitesi.
Editörü kime sikayet ediyoruz ?
-
Forumdaş o mesajı bana yazmıştı. Ben gece mesajımda editörü savunmuştum sadece. Sonra cayıp mesajımı uçurdum.
Çünkü bu kadar tepkiden sonra tekrar düşündüm. Bütün haber kaynaklarını inceledim, her ne kadar "başlık okuyucuda ilgi uyandırmalı" şeklinde kaide olsa da ciddi anlamda clickbait olduğunu kabul ettim.
Sadece eklemek istiyorum, tepkiler güzel de ama burada bir üyenin yaptığı gibi "sizde hiç şahsiyet onur yok mudur" şeklinde mesajlar kabul edilemez. Haklı olmak ayrı, ipin ucunu kaçırmak ayrı.
-
Forumdaki kötü moderatörleri etiketleyen chrome eklentisi yapılmalı
Bizi kandırmasanız da habere tıklayacaktık
-
sayın editör, insanları neden clickbait ile kandırıyorsunuz?
-
Editör, olması gereken başlığı atmış. Ben de bir editörüm ve maalesef bu tarz başlıkları biz değil, yöneticilerimiz attırmak istiyor. Ben de bu tür başlıklara kesinlikle karşyım
-
O zaman editör atması gereken başlığı atmış olmuyor. Patronuna para kazandıracak başlığı atmış oluyor. Burada etik koruması kişiye kalan bir durum. Herhangi bir patron bana yapılamayacak, etiğe uymayan, yalan dolan veya karşı tarafı kandırabilecek bir işlem yaptıramadı yaptıramaz da. Bu yüzden iş değiştirdiğim de oldu.
o yüzden bu başlık ve benzeri şeylerin savunulacak yanı yok maalesef. Biz buraya doğru haberi almaya geliyoruz milliyet hürriyet ten hallice magazin haberleri okur oluyoruz.
Clickbait baslik. Propaganda haberlerine yine bir yere kadar sabır gösterebildim de iyice ipin ucunu kaçırdınız artık. İyice ensonhaber denilen şeye döndünüz.
|
Bu editörü nasıl engelliyoruz?
|
Tatbikatta yazması lazım başlığa
|
@gun Hocam,Allah aşkına şu habere bak ,her gün baitlenmekten ciğerim soldu.El alışkanlığım olmasa haber okumayacam forumda. |
forum üyeleri, bir önceki cümlenizde yazdığınız gibi "haber okumak istemiyor" değiller... "aldatıcı" başlıklarla sunulan haberlere girip de, konu içeriğinin paylaşılan başlıkla nerdeyse "180 derece farklı yönde" olmasına tepkililer... EDIT: yoksa "okey" oynamak isteyenler elbette mynet'e yönelebilirler... ben "okey" kısmında bıraktım en son mynet'i, düşünün o derece yaşlı ve siteden uzağım... |
Habere tık gelsin de nasıl gelirse gelsin, 2023 DH haber editörü kalitesi.
|
Benzer içerikler
- en iyi yapay zeka siteleri
- instagram ana sayfa
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- play protect nedir
- en iyi apk siteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X