|
FBI, Trump suikastçisinin telefonunu yeni bir yazılımla açtı
-
-
Ankara'da Rus büyükelçisini öldürüldüğünde kimse açamamıştı. İphone 5s'ti yanlış hatırlamıyorsam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android'i benim kapalı çarşıdaki telefoncu kardeşim bile açar. İsrail PR'ı yapmak için uydurulmuş haber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple türk firması olsa vatan haini ilan eder firmaya milyarlarca ceza yazar kapısında toplanır eylem yapar bi kaç çalışanını vurup yazılıma açık koydurur ve kırılması kolay bi hale getirirdik. Ama amerika apple a bunu yapmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pwn2Own 2023, 2024 yılında farklı takımlar Samsung ve iPhone cihazlara erişim sağlamayı başardı.
Güvenli cihaz diye bir kavram zaten yok, elbette işletim sistemleri arası fark var ama olay hangi firmanın ne kadar hızlı / kapsamlı güvenlik açıklarını gidermesi ve tüketicinin ne denli bilinçli olmasına dayanıyor bu konuda Apple da daha iyi
Ama bilen birinin elinde, hele ki hükümet destekli istihbarat kurumu söz konusu ise kırılmaması mümkün değil, ister A olsun ister B olsun
Pegasus ve FinFisher ı anlatmaya gerek bile yok
Kırılmayacağına inanan biri varsa elimde kelepir köprü var, ilgilenenlere duyurulur
-
Bal gibiide her şifre kırılır.Kırılmaz şifre daha icat edilmedi.
-
Açmak istememişti sadece. FBI pegasus ile açmıştı aynı cihazı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nedense bu tarz şirketler genelde İsrail merkezli oluyor. Ne varmış hocam bu İsrail'de böyle, sulak alan mı ora?
-
Zaten adamın bir kaç yıllık ömrü kalmış ki buna suikast düzenlemek tamamen israf. Ha bu arada başkana bir suikast olur ardından da ilk bayan başbakanı gelir Amerikanın demiştim daha önce. Bu da olur yakında muhtemelen...
hiçbişey olmadığı için adamlar sadece teknoloji basıyorlar.
-
Backdoor var demiyorlar da yeni bir yazılımla açtı diyorlar
-
Kapalı çarşıdaki hangi telefoncu açıyormuş
Bi tanıdığın samsung telefonuna çocuğu şifre koyup unutmuş. Resimler silinmesin diye format atamıyorlar. Samsung hesabı android hesabı girili wifi bağlı gene de açılmıyor. Ben de çok araştırdım bir yol bulamadım.
-
Özetle, devlet makamları devreye girerse her şey olur.
Devlet ve kurumları istedikten sonra her şeyi yaparlar.
Bu cihaz yıllardır ve Türkiye'de ulusal kriminal büro kullanıyor
Pegasus ayyuka çıktığı gibi bir iki hafta içinde iOS’ta kapatıldı. Eskisi yenisi tamamında.
Pisrail firmasının Pr ını yapıyorlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pegasus un geçmişi 2012 ye kadar dayanıyor. Citizen Lab 2016 da Pegasus a dair uyarıda bulunmuş. Büyük firmalar bunu ciddiye alıp güvenlik açıklarını gidermişler. Pegasus 2024 de dahi faal durumda. Zaten yıllardır olan bir şeyin ayyuka çıkması durumu yok
Apple da
2016
iOS 9.3.5
2021
iOS 14.8
2023
iOS 16.6.1
2024
bu yıla dair olan açıkta herhangi bir paylaşım yok iOS 17.3 veya 17.4 le çözüldüğü düşünülüyor.
"On January 16th, 2024 Kaspersky Labs announced in a press release a new method of detecting the spyware for iOS devices that involved inspecting the shutdown.log file, which logs reboot events, for indicators of compromise"
Google da
2016
Android 7 Eylül ayı güncellemesi
"The versions aimed at Google's mobile operating system were first discovered in late 2016. Though just a few dozen of 1.4 billion Android devices were infected by Pegasus"
https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2017/04/04/google-nso-group-android-surveillance-tool//
2017
Android 8 Mart ayı güncellemesi
2019
Android 10 Mayıs ayı güncellemesi
2021
Android 12 Temmuz ayı güncellemesi
2022
Android 12 Şubat ayı güncellemesi
2023
Android 13 Mart ayı güncellemesi
"Google reported in late March that CVE-2023-26083 was one of the vulnerabilities exploited by commercial spyware vendors to hack Samsung devices. It’s possible that all of the flaws have been exploited by companies offering surveillance solutions. "
https://www.securityweek.com/android-security-updates-patches-3-exploited-vulnerabilities
2024
Android 14 Ocak ayı güncellemesi
Basitçe 2 firmada iyi iş çıkarmış ama zaten Android, 2023 güncellemesini de 2024 güncellemesi de Apple dan önce vermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 22 Temmuz 2024; 22:6:1 >
-
Neyse artık güncel yazılım kullanıp yada internete girmeyen telefon kullanıp bir şekilde engellenir bu açıklar. Nokia bilerek ve isteyerek batırıldı. Microsoft eliyle yani Amerika’nın eliyle. Nedeni çok basit. Küresel istihbari faaliyetlere hız kazandırmak ve herkesin telefonuna rahatça erişebilmek için batırılması gerekiyordu..
Daha biraz önce okudum; iha’larımızı, lazer silahlarına karşı koruyacak kalkan malzemesi keşfedip üreten bilim insanlarımıza suikast denemesi yapılmış. Videoyu izledim. Bilim insanlarımız sol şeritte öndeki araçla arasındaki takip mesafesini koruyarak ilerliyor, sağ şeritten sol şeride bir araba bilerek bilim insanlarımızın arabasına sürterek olay çıkartıyorlar. Biri eski askermiş, diğerlerinin de aranması varmış. Allah’tan trafik polisleri yoldan geçiyorlarmışta müdahale etmişler. Türkiye’yi karanlığa batırmaya çalışan maşalar uyanmış anlaşılan. Allah yardımcımız olsun. Türkiye’nin her yerine yapay zeka destekli kameralar yerleştirilmeli..
https://forum.donanimhaber.com/cin-in-yapay-zeka-destekli-kamera-sistemleri--156460324
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülkene ne zaman iyi bir şeyler olsa baltalamak isteyenler help oluyor, gerçekten Allah yardımcımız olsun.
-
Son Derece Farklı bir haber , farklı bir yazılım .
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pwn2Own 2023, 2024 yılında farklı takımlar Samsung ve iPhone cihazlara erişim sağlamayı başardı. Güvenli cihaz diye bir kavram zaten yok, elbette işletim sistemleri arası fark var ama olay hangi firmanın ne kadar hızlı / kapsamlı güvenlik açıklarını gidermesi ve tüketicinin ne denli bilinçli olmasına dayanıyor bu konuda Apple da daha iyi Ama bilen birinin elinde, hele ki hükümet destekli istihbarat kurumu söz konusu ise kırılmaması mümkün değil, ister A olsun ister B olsun Pegasus ve FinFisher ı anlatmaya gerek bile yok Kırılmayacağına inanan biri varsa elimde kelepir köprü var, ilgilenenlere duyurulur |
Android'i benim kapalı çarşıdaki telefoncu kardeşim bile açar. İsrail PR'ı yapmak için uydurulmuş haber.
|
Benzer içerikler
- whatsapp web nedir
- mobil imza nasıl alınır
- mırıldanarak şarkı bulma
- whatsapp sohbet aktarma
- kilitli klasördeki silinen fotoğrafları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X