|
Elon Musk X'i kullanarak devletlerin içişlerine karışıyor: Sırada Almanya var

-
-
Şimdi başlarlar gezide de milleti gazladılar diye lol.
Onun harici elon buraya el atma rica ediyorum. Biz iyiyiz böyle.
-
İyi oluyor
Hep buralara "democracy" getirecek değiller ya
Biraz da birbirlerine götürsünler "democracy"
Yiyin birbirinizi ete para vermeyin... :) :) :)
-
Ne yazık ki Musk haklı, ne yani Maduro iyi mi diyelim şimdi, umarım Trump ile iyi bir sinerji yakalayıp dünyada ılık demokratlar ve diktatörlerin içinden geçer!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özellikle modern dünya kapitalci politik ekonomi (capital oriented political economy) olarak nitelenebilecek materyal menfaat ve bu menfaatin güdülmesiyle oluşan faydadan istifade eden girişimciler odaklı bir düzene sahip. Bir girişimci olan Musk'ın böylesi bir dünyada politik saikleriyle iş insanı saiklerinin müşterek bir düzlemde buluşması çok akla yatan bir varsayım. Musk şüphesiz - kendisi de bir iş adamı olan - Trump ile ideolojik sempatizanlığın ötesinde bir materyal menfaat, ekonomik çıkar ortaklığı kurdu. Trump-vari ultra kapitalist politik aktörlerin farklı ülkelerde iktidar erkini elde etmesi en azından Musk'ın kendi varsayımında kendisi ve şirketleri için çok daha elverişli bir iş ortamının gelişmesi, Musk'ın istediği koşullarda bir iş ortamının "küreselleşmesi" demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada bize karışamaz. Çünkü bizde siyaset yok.
"Almanya'yı sadece AfD kurtarabilir" demiş ya..
Uyarlayalım bize;
"Türkiye'yi sadece MHP kurtarabilir"
"Türkiye'yi sadece DEM kurtarabilir"
"Türkiye'yi sadece Zafer Partisi kurtarabilir"
... (istediğiniz kadar üretin)
Hepsi birbirinden ayrı komedi ve hiçbiri etki etmez.
-
Seçimlerden önce yapılması gereken bir haberdi bu, hepsi taraflı zaten, objektif medya organı diye birşey yok dünyada henüz. Hele bize göre bir 40 yıl ilerideler şu halde de. Bu tip platformları kullanıp da manipülasyona uğramayan insan yoktur, hiçbiriyle bir alakam yok, haber de izlemem. Hizmete bakar oyumu veririm, salak saçma haberlere ihtiyacım yok beynimi de yıkayatamam.
Sadece haber sunucularının spiker sesleri bile psikolojimi bozuyor. Bir ton salak saçma taraflı, gereksiz gereksiz haberler sunuyorlar, insanların beynini yıkayıp bir de üzerine müthiş hizmetler veriyormuş gibi 1 saat de reklam izletiyorlar üstüne..
Ne bilim gidin illa izleyeceksiniz belgesel falan izleyin, tarih kanalları izleyin derim. Onlar da hep batı manipülasyonu gerçi ama birşeyler katıyor insana en azından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 11 Ocak 2025; 2:37:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/elon-musk-in-her-alanada-liberal-solculara-kilic-cekmesi--160440987
ben konusunu açmıştım. hiç de öyle devlet işlerine karışmıyor! batılı sol hükümetlerinin kokuşmuşluğunu eleştiriyor. konuda detayları yazdım.
-
Ne olmuş algoritma ile oynuyorsa cia'in oyuncağı olacağına Elon Musk'ın olsun daha iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi işte Almanya X’e para cezası versin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almanya zaten amerikanın oyuncağı. Herşeyi 2.dünya savaşı sonrası abd'nin eline geçmiş. Eee başkasının şeyiyle gerdeğe girersen olacağı bu.
Sol partiler George Soros gibiler dünyaya kendi fikirlerini sinsin sinsi empoze ederken hiç sorun yoktu Elon Musk gibi biri tam tersini yapıp denge getirmeye çalışınca bütün solcu tayfa ayaklandı. Bu sorosçu tayfa ABD'yi yıllardır kontrol ediyor onların fikirlerine ters düşen her şeyi bitirmeye çalışıyorlar gün gelip devran dönüyor işte Trump Elon Musk örneğinde olduğu gibi. Hiçbir şey sonsuza kadar değildir
adam attığı tek tweet le kripto piyasalarını coşturup küstürüyordu, milyonlarca dolar hacim oluşturuyordu. şimdi ise oturduğu yerden attığı tweet lerle devlet başkanlarının basın toplantısı yapmasını sağlıyor. sırada ne var?
-
Elon gazzede öldürmek ile saha fazla hamas yaratirsiniz sözü sonrası siyon lobisinde mahfedildi..artık muslumanlari tecavüzcü bağnaz göstermek için sürekli tweet atıyor.. ama yahudilerin new yorku kazıp kanlı yatakların ne olduğunu sormuyor..Guatemala kadın çocuk ticareti yapanlara ses çıkarmıyor.. burada gördüğünüz şey öyle korkmuş ki artık sürekli mossadan talimat alıp tweet atıyor.. belkide aşırı sağı getirip yahudileein gücünü kırmak istiyordur, Allah bilir..ancak son tweetinde elon hamas teröristleri yok edilmeli videosuna öyle cevap verildi ki tt oldu..burada söyle bir teorim var, elon sanki böyle yaparak yahudi lobisinin gücünü göstermek istiyor..hele Trump netenyahunun ırak savaşını çıkardığını anlatan video paylaşması belki buna kanittir..Umarim her şey gazze için hayırlı olur,zalimden merhamet dilenmek yanlış biliyorum ama Trump eğer bu işi çözerse tarihi bir sükse yapar..
-
musk denen pezo tam bir irkci bundan dünya barisina bir katki olmaz örnek vermek gerekirse adam dünyadaki tüm nazileri destekliyor ,tesla almayin aldirmayin tam bir müslüman düsmani hic bir ürettigi mali almayin aldirmayin, T.C de tesla almak bence nazilere destek olmakla es anlamli ,ADAM NAZI DOSTU Para gönderiyor yardim ediyor nazilerde müslüman öldürüyor almanyada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 11 Ocak 2025; 12:54:23 >
-
daha komiği var "Türkiye'yi sadece chp kurtarabilir"
-
En komiği: "Türkiye'yi sadece AKP kurtarabilir"
-
Aslında olay şu: Sıradan sokaktan biri görüş bildirdiğinde yorum oluyor ama nüfuzlu meşhur biri aynı şeyi yapınca iç işlere karışma oluyor.
-
Aynen öyle. Nüfuzlu kişilerin bu sebepten çok dikkatli hareket etmesi ve dış unsurlar tarafından sıkıca denetlenmesi gerekiyor. Yaptıkları kitleler üzerinde ciddi değişimlere sebep olabilir. Onları kin ve nefrete sürükleyebilir.
İyi oluyor
Hep buralara "democracy" getirecek değiller ya Biraz da birbirlerine götürsünler "democracy" Yiyin birbirinizi ete para vermeyin... :) :) :) |
daha komiği var "Türkiye'yi sadece chp kurtarabilir"
|
https://forum.donanimhaber.com/elon-musk-in-her-alanada-liberal-solculara-kilic-cekmesi--160440987 ben konusunu açmıştım. hiç de öyle devlet işlerine karışmıyor! batılı sol hükümetlerinin kokuşmuşluğunu eleştiriyor. konuda detayları yazdım. |
Sol partiler George Soros gibiler dünyaya kendi fikirlerini sinsin sinsi empoze ederken hiç sorun yoktu Elon Musk gibi biri tam tersini yapıp denge getirmeye çalışınca bütün solcu tayfa ayaklandı. Bu sorosçu tayfa ABD'yi yıllardır kontrol ediyor onların fikirlerine ters düşen her şeyi bitirmeye çalışıyorlar gün gelip devran dönüyor işte Trump Elon Musk örneğinde olduğu gibi. Hiçbir şey sonsuza kadar değildir
|
Benzer içerikler
- instagram takip isteği attıklarım
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- gmail toplu mail silme
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- snapchat toplu arkadaş silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X