Şimdi Ara

bilgisayar kurulumda takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi tanıdıgım bilgisyara virüs bulastı diye format atmaya kalkmış ama becerememiş. bana getirdi ben format olayından anlarım ancak bunu ilk kez görüyorum.. Ön yükleme sonrasında harddisk bolumlemesi filan yapıldıktan sonra xp kurulum için kapatma moduna gecince tekrar acılması gerkirken 2 defa ilerleme cubugu hareket ediyor ve takılıyor.
    aynı haddiski kendi bilgisayarıma takıp xp yi kurdum gayet normal calısıyor. harddiski cıkarıp diger kasaya gecirince acılmıyor. acaba sorun nerdedir? bios ayarlaını filan sıfırladım.. cd'imde hata yok..

simdiden tesekkurler

• Sorun ram de olabileceği gibi ekran kartındada olabilir.Ama ilk önce onboard olan ses ve ethernet kartlarını kapat,pci da aygıt varsa onları çıkar öyle kuramayı dene.Eğer sonuç alamazsan sıra ile ram ve ekran kartını değiştirip öyle kurmayı dene.Bu arada bilgisayardaki fanların sorunsuz çalışıp-çalışmadığını kontrol et.Bios tan kurulum sonrasında takıldığındaki işlemci sıcaklığına bak.Kolay gele
  • ram arızalı arkadaşım
  • Bu sorun bi tanıdığımın başına gelmişti. Çok tanınmış bir markanın Dual Core işlemcili sıfır olarak alınan sisteminde bile çıkmıştı. Sorun kullanılan kalitesiz RAM'lerden kaynaklanıyo...
  • arkadaslar ilginize tesekkur ederim ancak ram ve ekran kartında sorun yok galiba cunku kendi kullandıgım ekran kartını ve ram ı takıp denedim sonuc aynı.

baska fikri olan???
  • anakartın msi mı...Bios güncellemesi yapılması gerekebilir...
    tamamen anlattığın bir şekilde bende sorun yaşadım...sp2 li cd den kurulumda aynen dediğin gibi takılıyordu..biosumu güncelleyene kadar xp sp2 yi kuramamıştım...bios güncellenince normalleşti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.