Bildirim
Bilgisayar Masası Modifikasyonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ortalıkta hiic kablo kalmamıs gördügüm kadarıyla güzel calısma olmus masa üzerindede temiz calısmıssın ve güzel işçilik eline saglık ii günlerde kullan -
kasanın görüntüsünü gizleseydin yazık olurdu zaten. iyi akıl etmişsin -
Teşekkür ederim.. saolun.. Bir iki ilave daha oldumu tam istediğim şekle girecek.. klavye bölümünün üstüne 30 cm lik ccfl takılacak.. gece olduğunda masa lambası tarzı şeyler çok göz yoruyor ve etraf çok aydınlanıyor.. ccfl masanın tavanından yansıyıp hafif klavyeye vuracak şekilde monte edilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 4 Eylül 2011; 20:26:59 > -
çok güzel olmuş -
çok güzel olmuş -
cok süper eline saglık -
ellerine sağlık çok iyi bir iş çıkarmışsın -
Bence süper olmuş bravo -
usta sen napmışın yaw şaşırtıcı bişey bence bunun bir örneği yoktur
-
Süper işçilik
Harika görünüm -
Ya eline sağlık çok acaip ve güzel bişi olmuşta 5. resimden sonrasını anlamadım... 5. resimde donanımlar tahtaya monte edilmiş ama sonrasında bidahamı geri koydun kasana ? Orda kasa görüyorumda tam anlayamadım kusura bakma.
Ama cidden süper olmuş. İşçilikte süper hiç bir bozulma yok. -
sanki pc ye görünmez koblo takmışsın gibi -
guzel olmus elıne saglık -
hem kullanışlı hem göze hitap eden , benim isteklerime cevap verecek bir masaya dönüştürmeye calistim.. olumlu yorumlar için tekrar tesekkur..
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
Ya eline sağlık çok acaip ve güzel bişi olmuşta 5. resimden sonrasını anlamadım... 5. resimde donanımlar tahtaya monte edilmiş ama sonrasında bidahamı geri koydun kasana ? Orda kasa görüyorumda tam anlayamadım kusura bakma.
Ama cidden süper olmuş. İşçilikte süper hiç bir bozulma yok.
2 pc var masadaki 7/24 açık download.. anakartın programı var islemcinin fan 800 rpm dönüyor sıcaklık 20 ' civari 8 - 10 gün acık kalirsa fan rpm 1000 sıcaklık 22 25 dereceye cıkıyor (yazın bu rakamda duracagini pek sanmıyorum ama..) kuzey koprusune anfiden cıkma pasif sogutma eklendi yüzey alanı genisletildi.. sonuc 2 tane 800 900 rpm donen fan sifira yakın ses.. aynı odada uyuyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 20 Mart 2007; 3:54:11 >
-
-
Çalışma Bence Çok GüzeL bu işleri bi de ben becerebilsem -
çok iyi emeğine sağlık -
güzel olmuş -
hocam çok güzel olmuş, ilham verici bir örnek olmuş
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
- laptop soğutucu öneri
- sıvı metal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X