Şimdi Ara

Bilgisayar Masası Modifikasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
14.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu

Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu

Aerocool AeroEngine II

2009 V3

Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu

Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu

2014 V4

Bilgisayar Masası Modifikasyonu  Bilgisayar Masası Modifikasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 22 Ekim 2014; 5:31:39 >

• ortalıkta hiic kablo kalmamıs gördügüm kadarıyla güzel calısma olmus masa üzerindede temiz calısmıssın ve güzel işçilik eline saglık ii günlerde kullan
  • kasanın görüntüsünü gizleseydin yazık olurdu zaten. iyi akıl etmişsin
  • Teşekkür ederim.. saolun.. Bir iki ilave daha oldumu tam istediğim şekle girecek.. klavye bölümünün üstüne 30 cm lik ccfl takılacak.. gece olduğunda masa lambası tarzı şeyler çok göz yoruyor ve etraf çok aydınlanıyor.. ccfl masanın tavanından yansıyıp hafif klavyeye vuracak şekilde monte edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 4 Eylül 2011; 20:26:59 >
  • çok güzel olmuş
  • çok güzel olmuş
  • cok süper eline saglık
  • ellerine sağlık çok iyi bir iş çıkarmışsın
  • Bence süper olmuş bravo
  • usta sen napmışın yaw şaşırtıcı bişey bence bunun bir örneği yoktur
  • Süper işçilik
    Harika görünüm
  • Ya eline sağlık çok acaip ve güzel bişi olmuşta 5. resimden sonrasını anlamadım... 5. resimde donanımlar tahtaya monte edilmiş ama sonrasında bidahamı geri koydun kasana ? Orda kasa görüyorumda tam anlayamadım kusura bakma.

Ama cidden süper olmuş. İşçilikte süper hiç bir bozulma yok.
  • sanki pc ye görünmez koblo takmışsın gibi
  • guzel olmus elıne saglık
  • hem kullanışlı hem göze hitap eden , benim isteklerime cevap verecek bir masaya dönüştürmeye calistim.. olumlu yorumlar için tekrar tesekkur..

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Ya eline sağlık çok acaip ve güzel bişi olmuşta 5. resimden sonrasını anlamadım... 5. resimde donanımlar tahtaya monte edilmiş ama sonrasında bidahamı geri koydun kasana ? Orda kasa görüyorumda tam anlayamadım kusura bakma.

Ama cidden süper olmuş. İşçilikte süper hiç bir bozulma yok.

2 pc var masadaki 7/24 açık download.. anakartın programı var islemcinin fan 800 rpm dönüyor sıcaklık 20 ' civari 8 - 10 gün acık kalirsa fan rpm 1000 sıcaklık 22 25 dereceye cıkıyor (yazın bu rakamda duracagini pek sanmıyorum ama..) kuzey koprusune anfiden cıkma pasif sogutma eklendi yüzey alanı genisletildi.. sonuc 2 tane 800 900 rpm donen fan sifira yakın ses.. aynı odada uyuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 20 Mart 2007; 3:54:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: s3rt4c

Teşekkür ederim.. saolun.. Bir iki ilave daha oldumu tam istediğim şekle girecek.. klavye bölümünün üstüne 30 cm lik ccfl takılacak.. gece olduğunda masa lambası tarzı şeyler çok göz yoruyor ve etraf çok aydınlanıyor.. ccfl masanın tavanından yansıyıp hafif klavyeye vuracak şekilde monte edilecek.

Aerocool un içinde degisiklikler oldu.. thermalright xp 120 nin üstündeki 12cm fanın pervanesi ile yan paneldeki 8 cm lik fanınki + zalman vf700 cu nun bakir kısmı fosforlu yesile boyandı. 2 tane 30 cm lik uv lamba kondu.. uv reaktive ide kablosu takıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 4 Eylül 2011; 20:48:55 >

• Çalışma Bence Çok GüzeL bu işleri bi de ben becerebilsem
  • çok iyi emeğine sağlık
  • güzel olmuş
  • hocam çok güzel olmuş, ilham verici bir örnek olmuş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.