Şimdi Ara

Bilgisayar masası tasarımları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazı masalarda yazıcıyı üste koymuşsun fikirgüzel ama kablolar çirkin bir görüntü verir ona da bi çözüm geliştirsen daha da iyi olur hepsi güzel bu iş tutar
    favori masalarım 3 ve 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizzmma -- 19 Ağustos 2006; 19:13:50 >
  • 5
    3
    8
  • kesinlikle 3 ve 8.

HOcam bu arada 3. ün fiyatını söylersen alıcı olurum walla. cok güzelmiş. Telefon harici fiyatını söyle. Ondan war bi tane bende
  • bence 5 ve 13 güzel ve işlevsel.
  • 12. model standart ev kullanıcısı için
    5. genel
    7diyi pek satmassım ama çok çılgın
  • Aralarından en iyisi 4 numara yani güzel demiyorum ama içlerinden en iyisi benim kendi idalime göre bi masa geniş,dayanıklı ve sade olacak extra bileşenleri rahat rahat yerleştirebilecem oyun oynarken veya oc yaparken pc açılmadığında sinirlendiğimde masaya yumruğumu vurduğumda aşağa inmicek hele o cam olanlar bana hiç daynmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyHero -- 20 Ağustos 2006; 1:01:01 >
  •  Bilgisayar masası tasarımları

ataruz cihaz nasıl memnunmusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mandriva -- 20 Ağustos 2006; 1:12:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

bazı masalarda yazıcıyı üste koymuşsun fikirgüzel ama kablolar çirkin bir görüntü verir ona da bi çözüm geliştirsen daha da iyi olur hepsi güzel bu iş tutar
    favori masalarım 3 ve 8

Kablolar açıkta kalmayacak kablo kanalları kullanılacak
  • @ataruz koyduğun resimde kaldı herkesin aklı yaw tasarımlar güzelde günümüzde kasa genelde masada olmakta çnkü önemli bi hal aldı artık..3 nolu masada bu olay olabilir fakat ondada klavye bölümü biraz alçakta gibi ve yerleri dar çnkü biraz sola dgru çevirmek lzm kafa düz olmalı monitöre bakarken çnkü..
  • memnun mu

valla inanılmaz mesut ve bahtiyarım monitörüm ile çünkü hem maç seyrediyorum hem pc takılıyorum (pip) ile
    yada 32" (81 ekran) da oyun oynuyorum heleki ses sistemini de dağıtıp fear yada o tarz korku dolu oyunlarda
    inanın insan bir hoş oluyor hattta bazen kendinizi oyunun içinde zannediyorsunuz

açıkçası herzaman sölediğim bişey vardır moni moni olmadıktan sonra en kral kasa bende olsa ne yazar derim
    ve pc için en önemli bileşen monitördür

- yönlerini de belirteyim 32" 1366x768 olması kötü yani 32" de yazılar ve diğer görsel şeyler baya bir büyük yani şöle 1600x1200 falan olsaydı ozaman tadından
    yenmezdi ama ozamanda cepten 10000 ytl den fazla para çıkması gerekiyor e beni biraz aşıyor anlayacağınız ama durumu olan herkese tavsiye ederim
    27" samsung da kullandım 27T51B modeli o da çok mükemmel bir moni fiyat olarak da 1600 civarlarında alabilirsiniz bulursanız tabi teknosa da vardı ordan
    bir araştırın bonus karta 15 taksit yapıyorlardı şimdi de world karta yapıyorlar yani 1600 /15 =106 ytl taksit ile çalışanlar için ödenmeyecek bir para değil

• Merhaba...

Bence sade ve genis olması acısından 6 nolu masa.

Ek olarak sol tarafına kasa icin bi asma tutucu koysak cok daha güzel olurdu.

Digiturk müsteri hizmetlerinde oyle benim cok hosuma gidiyor :)

Ayrıca masanın alt tarafında kabloların gorunmemesi icin bi kablo yuvası ve priz icin yer olsa cok daha güzel olur.

benim istedigim gibi masa yaparsan hemen alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriarch -- 20 Ağustos 2006; 9:33:59 >
  • 5 ve 8 nolu masa güzelmiş bende paint ile kendi masamı çizdim...

Bu çizimde masa ahşap değilde başka bi malzeme olursa daha iyi olur kanısındayım hem hafif hemde sağlam bişey olursa baya iş görür...

Benim şuan kullandığım masa yada dolaplı masa da bu çizdiğim şekle benziyor fakat ne yazıkki ahşap ve ağır

Bilgisayar masası tasarımları

Not:Çizdiğim masa gibi bir örneğiniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 20 Ağustos 2006; 10:14:10 >
  • 3-7-8 harika tasarımlar
  • camlı modelleri fazla sevmedim.ahşaplar daha güzel.1-2-4-5-12 leri beğendim.
  • 8 ve 13 paşa olmuş yaw
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.