Şimdi Ara

Bilgisayar mı ? Elektrik Elektronik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar tercih dönemi başladı sayılır sıralamam 45 - 48 bin arası başlıktada belirttiğim gibi bilgisayar müh. yoksa elektrik elektronik mi düşünmeliyim ? Tavsiyeleriniz neler hangi üni. tercih edebilim ? Çevremdeki herkes farklı şeyler söylüyor kimi müh. boşta kalıyor yazma hemşir ol diyor kimi müh. yazmamı tavsiye ediyor. Kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temas7 -- 9 Temmuz 2013; 23:48:41 >

• anadolu fena olmayan bir üniversite.zaten eskişehir hiç gittin mi bilmiyorum ama hakikaten ögrenci şehri.bölüm olayı sana kalmış 2 side iyi bölüm
  • Ben de 2 bölüm arasında kaldım denebilir. Çevremdekiler elektrik-elektronik daha geniş ona git diyorlar ama ben bilgisayar istiyorum. Elektrik-elektronikçiler tam olarak ne yapar onu da bilmiyorum. Eskişehir'de yaşıyorum ben. Anadolu'nun eğitimi hakkında çok bilgim yok. Sadece İngilizce'ye baya önem veriyorlarmış o yüzden zormuş. Ama İngilizce eğitimi iyiymiş. Ortam olarak Eskişehir tam öğrenci şehri. İstanbul'dan geleceksen çok küçük gelebilir ama. Ben İzmir'e gidince şok olmuştum. Kocaman gelmişti şehir.
  • Bildiğim kadarıyla zaten ingilizce mühendislikler için önemliymiş. Elektrik Elektronik Müh. hakkında bilgisi olan birisi lütfen cevap yazabilir mi ? İş olanakları vs. hakkında...
  • Başka fikri olan yok mu ? ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.