Bildirim
Bilgisayar mouse oynatmıyorken donma yapıyor. (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
" -
Hocam çok teşekkürler fakat bende tsivideo seçeneği yok,başlatma alt menüsünde.Üreticisi bilinmeyen her hangi bir program da yok.Çok tuhaf gerçekten kafayı yiyeceğim. advanced system care pro virüs bulamıyor,bilgisayarı tertemiz gösteriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ardaakman
Hocam çok teşekkürler fakat bende tsivideo seçeneği yok,başlatma alt menüsünde.Üreticisi bilinmeyen her hangi bir program da yok.Çok tuhaf gerçekten kafayı yiyeceğim. advanced system care pro virüs bulamıyor,bilgisayarı tertemiz gösteriyor.
kesin çözüm
Google'dan combofixi indiriniz.
Bilgisayarı yeniden başlat açılırken F8 e bas güvenli modda aç.
YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .
NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ocak 2014; 2:38:36 >
-
Hocam çok teşekkür ederim,sorunsuz çalışıyor bilgisayarım sayenizde -
quote:
Hocam çok teşekkür ederim,sorunsuz çalışıyor bilgisayarım sayenizde
Yardımcı olabildiysem alttaki linke yardım gördüğünüz konuyu belirterek yorumunuzu yazmanız yeterli.
http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm
Bundan sonrada sorunlarınızı çekinmeden sorabilirsiniz , eşinize , dostunuza , arkadaşınıza önerebilirsiniz onlarda istediklerini sorabilirler. Kapım herkese açıktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Hocam çok teşekkürler fakat bende tsivideo seçeneği yok,başlatma alt menüsünde.Üreticisi bilinmeyen her hangi bir program da yok.Çok tuhaf gerçekten kafayı yiyeceğim. advanced system care pro virüs bulamıyor,bilgisayarı tertemiz gösteriyor.
kesin çözüm
YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .
Hocam combofix ile ilgili bir şey soracağım. Güvenli modda çalıştırıyorum ama log dosyasına göre hiç bir şey silmiyor sadece tarama sonucu şüpheli dosyaları gösteriyor. Combofix tam olarak ne işe yarıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
Hocam combofix ile ilgili bir şey soracağım. Güvenli modda çalıştırıyorum ama log dosyasına göre hiç bir şey silmiyor sadece tarama sonucu şüpheli dosyaları gösteriyor. Combofix tam olarak ne işe yarıyor?
zararlı dosya varsa siler
stage 1 - 50 bitince
deleting files:
yazar -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
zararlı dosya varsa siler
stage 1 - 50 bitince
deleting files:
yazar
Dün denedim ama silmedi nedense. Malwarebytes ve adwcleaner hepsini temizledi. Ama combofixin log dosyasında tarama sonucu bölümünde bu dosyaların adı vardı. Virüsler adware dı belki de bu yüzden silmemiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu sıkıntılı durumu ben de yaşıyorum. bilgisayar açıldıktan sonra bir kaç sn içinde görev yöneticisine basınca hemen geliyor ama bir süre geçince tekrar basınca görev y. gelmesi 2 dk yı buluyor. ekran kararıp tekrar geliyor ve gelince en alttaki çubukta siyahlık kalıyor sonra geçiyor. tivibu açıkken de bir süre fare oynatmayınca görüntü takılmaay başlıyor. bilgisayarı kapatmak istediğimde en az 3 dk bekliyor. sistem iyi çalıştığı zamanlarda kapanması 10 ancak sürerdi.
başlama seçeneklerini değiştirdim, ekran kartını güncelledim ama düzelmedi. en sona combofix i deneyeceğim bakalım ne olacak
Not: hdd formattan önce hata veriyordu verileri yedekle vb diyordu. şimdi açılınca da biosta en altta hdd uyarısı veriyor. -
combofix denedim işe yaramadı, tivibudayken fareyi oynatmadan 10 dk geçince mavi ekran verip kapanıyor. ve resetliyor. -
quote:
quote:
kesin çözüm
hocam combofix de işe yaramadı başka önerisi olan var mı?
-
en son win 7 64bit sp1 kurdum şimdilik sorun yok gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: kafkaferman
hocam combofix de işe yaramadı başka önerisi olan var mı?
format o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ocak 2014; 22:19:12 > -
aklıma gelen herşeyi kurdum güncelledim virüs taraması yaptım,şimdi combofix i denedim yine yok.sadece görev yöneticisi açıkken sorum yok -
1- chrome://plugins/ bunu kopyalayıp adres çubuğuna yapıtırın enter'e bas
2- gelen sayfada sağ üst köşede "ayrıntılar" yazan yere tıkla
3- 2 tane flash göreceksiniz. üstteki eski versiyon. üstteki devre dışı bırak yazan yere tıklay
4- ve sorun çözüldü. -
Aynı sorunu yaşamış birisi olarak yazıyorum
bitcoinminer yemiş pc.
malwarebytes ile taratırsanız sorun düzelecektir.
Kolay Gelsin -
combofix ile tarama yaptınız mı?
bilgisayar başlangıcında güvenli modda girip yapmadıysanız bir deneyin derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
format atınca düzelti torrenten virüs alıyormus
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X