Şimdi Ara

Bilgisayar mouse oynatmıyorken donma yapıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
16.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

format atınca düzelti torrenten virüs alıyormus

sorun yoksa tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internette site ismini yazıp enter deyince sayfa donuyor mouse'a dokununca tekrar sayfa aranmaya başlıyor. Bazen mouse'a dokunmadan da aramaya devam ediyor. Kafasına göre takılıyor. Bazen yapıyor bazen yapmıyor. Sayfalar geç açılıyor genelde..
    Ne yapmalıyım?
  • Internetten video izlerken de aynı şeyi yapıyor.
  • Malwarebyte programıyla düzelttim. Ama sanırım format atıp, sakat sitelere girmemek en iyisi..

Daha da iyi sistemi virüs,zararlılardan korumak ve Interneti hızlandırmak için hangi programla tarama yapmalıyız??
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın, 3 gündür bu sorunla uğraşıyorum

Arkadaşlar ilk sorunun gamepad ile alakalı olduğunu ve sadece oyunlarda oluştuğunu sanmıştım fakat tarayıcıda video izlerkende aynı problem oluyor.

Mouse yada klavyeye dokunmadığınızda oluşan virüs kaynaklı ( sanırsam bitcoin virüsüymüş ) bir problem.

İnternetiniz kapalı iken veya görev yöneticisi açıkken bu sorun boy göstermiyor.

Çözüm ise Norton Power Eraser isimli program ile pc nizi taratıp bulduğu virüsleri silmeniz, onlarca çözüm yolu denedim fakat bununla sonuca ulaştım.

Olurda bir arkadaşın işine yarar diye paylaşmak istedim.
  • 2017 Model Çözüm

Konu altındaki tüm yorumları okudum ve en kolay yöntem kanımca şudur:

Malwarebytes ile bilgisayarı taratıp, temizlemek.

Bu adrestenhttps://www.malwarebytes.com/ bedavaya işinizi halledebilirsiniz. Orijinal Win 10 kullanıyorsanız ara ara Güvenlik Duvarı ayar vermeye çalışıyor bunu kapayım mi vs diye. İster bildirimi kaparsınız ister Malwarebytes programını silersiniz.

İndirdikten sonra kurun ve tarama yaptırın. Bulduğu dosyaları karantinaya alacak. (Kontrol edin ve işinize yaramayan dosyalar ise silin)

Tamamdır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.