özyeğin iyi hocalar süper ama çoğu yine donanım network gibi alanlara yakınlar yani oradan kalkıp derleyici tasarımı veritabanları yapay zeka gibi alanlarda süper eğitim beklemeyin elektroniğe yatkın bir bölüm bu benim fikrim tabiiki.
quote:
Orijinalden alıntı: crlslo5
Özyeğin Ünv. Nasıl buluyorsunuz?
Öneriler bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
quote:
Orijinalden alıntı: R00T3RR00R
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma Çok Saol hocam ilk hedefim Bilkent bilgisayar yüzde elli burslu sonra TOBB cok düşünüyorum bu derslerin fazla olması sorun oldu benim icin hala lise muamelesi görücekmisim gibi hissediyorum. Bilkent olmazsa cok karışık bı donem beni bekliyor, Ankara'da olsun egitimi cok kasmasın, mezun olunca cevremi kullanarak is bulayim,üniversitenin sosyal statüsü yüksek olsun istiyorum ama Ankara'da 2-3 üniversite dısında zor gibi. Son olarak Yeditepe burslumu yoksa TOBB ve bascesehir yüzde ellimi tavsiye edersin. Egitim kaliteleri arasında cok fazla fark yoksa sosyal ortam hakkindada kiyaslarsan sevinirim hocam. Maddi acıdan sorunum yok sadece burs durumu ailemi mutlu etmek icin.
Hocam Bilkent itu ODTÜ Bogazici olmazsa bı daha gir. Ben öyle yapicam.
Hocam 1gram çalışmadım daha sınava, gelecek yıl müfredat değişicek ve ben yine kendimi biliyorum calismicam, müfredat degisikliginden konularida tam ogrenemedigimden sıralamam sahada dusucek diye korkuyorum. Su an 420 civarı puan alıyorum ama cok tembel olduğumdan okulda sondan 15.yim ve 60puan gelicek okuldan. Ben 440 civarı puan yapicam üstüne okulda sıralamada geriye düşmemek icin bu hafta sınavlara calisicamda. Çalışsam yaparım yapamaz değilim ama çalışamıyorum hayatımda sadece anaokulunda okumayı öğrenmek icin çalışmıştım. Derse oturuyorum sıkılıyorum. He mesala liseye başlamadan önce lise fiziğine çalışmıştım olimpiyatlara katıldım filan ama çalışma sadece sevdiğim seylerde yapabiliyorum, kuantum fiziği dersleri ile ilgili kitap alıp okuyorum ama lisede bi isime yaramıyor. Dediğim gibi gelecek seneye kalırsam ve çalışmazsam daha kötü olurum. Yarın ilk defa 6saat çalısmaya denicem Ygs kadar eğer çalışırsam kazanırım.
iyte neden dusunmuyorsun? Egitimi çok iyi ve işsiz mezunu da yok.
1 gram çalışmadım diyorsun iyi hoş ama seni MIT ye bile koysak sen orada da bir gram çalışmazsan ne olacak sonra lys ne kadar iğrenç bir sınav da olsa neredeyse üniversitede göreceğin matematiğin fiziğin temelini oluşturuyor ileride zorlanabilirsin çünkü bazı şeyleri bildiğin farzedilerek dersler başlar kimse geriye dönüp sana açıklama yapmaz.
Up Up Up
Güncel...
arkadaşlar bende bilkent bilgisayar müh. düşünüyorum paralı gidebilirim biraz yorum alsam sizden . bilkent ctıs i de düşünüyorum burslu
Güncel...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme