Şimdi Ara

Bilgisayar müh bölümünden istatistik bölümüne geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben bu sene özel bir unide pc müh hazırlık sınıfını bitirdim. Say 70k yaptım. Ytü istatistik bölümü git gide artışta olduğundan, ders programı gene yazılıma yönelik (data science, data engineer, machine learning) olduğu için ve genel olarak köklü ve benim şu anki uni ile kıyasla daha güzel olduğu için yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Sizce pc müh diploması önemlidir kalayım mı demeliyim yoksa ytü istatistik geçmeli miyim? Ytü istatistik bölümünde okuyanlar var mı? Şu an kendim aktif olarak fullstack web dev. ile uğraşmakta ve proje geliştirip github'ımı doldurmaktayım. İlerde data engineering ya da web dev. ile uğraşmak istiyorum. İstatistik bölümüne geçersem eğer ki eninde sonunda web alanı ile uğraşmayı tercih edersem bir sıkıntı yaratır mı? Ayrıca ytü istatistik bölümünün zorluluk seviyesi nasıl? Okul hem dersleri hem yazılım işlerimi yürütmeme fırsat verir mi?

• Geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istatistik içi boş bölüm

hani illa okuyacağım diyorsanız okuyun tabiki diyecek birşey yok. ama

70 bin başarı sırasında mühendislikten başka bölüm düşünürsünüz diye mesajınızı gördüm. mimarlık eczacılık mühendislik

başarı sıranız gerçekten çok güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.