Şimdi Ara

Bilgisayar müh. Laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam daha önce birçok konu açılmış bu soru hep sorulmuş fakat genelde belli bir bütçe aralığı için sorulmuş. Ben şu an 15 bin tl civarındaki laptoplara bakabiliyorum bütçe olarak. Macbook pro 16 inç mesela 22 bin fiyatı şu an duruma göre belki ona da bakabilirim. Mac işletim sisteminin de uyumsuzluk dedikoduları kafamı karıştırdı fakat bilgisayar ve yazılım için mac çok iyidir diyen de çok var. Kısacası bu fiyatlarda ve en iyisi olarak ne almamı önerirsiniz? Birkaç gün içinde almam gerekiyor o yüzden acele ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Lenovo Legion 5 var ( RTX 3060) olan

hibrit mod ile dahili ekran kartına geçiyorsun bayağı faydası oluyor pil ömrüne de ek olarak type-c adaptör(65-100w) ile de şarj olma özelliği de var ( kendin alman lazım) bu şekilde büyük adaptörü de her zaman taşımayabilirsin

en düşük modda fan sesi çok çok az ama yine de 2.4 kg ürün sık sık taşıyacaksan tercih etmeyebilirsin

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Kral nasılsın gördüm de yazayım dedim sana iyisindir inşallah :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt

iyidir hocam hazırlık bitti şimdi yurtta nasıl hayatta kalırız telaşı başladı sen nasılsın :)

Lenovo legion y-740'da da var mı hocam bu şarj özelliği bilginiz var mı ?

• Retcken R kullanıcısına yanıt

Thunderbolt üzerinden olması lazım aslında ama bulamadım internette bilgi

İyi olmanıza sevindim hocam ben de iyiyim çok şükür. Ben kendi şehrimde olunca yurtla ilgili bir telaş yaşamadım :D tatlı telaşlar hocam zamanla daha iyi olur her şey diye düşünüyorum :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.