KİTAPLARIMI SATIYORUM 10-20 tl
Tyt ayt kitap deneme ne varsa elimden çıkarmak istiyorum. Deneme ve fasiküller 10 tl kitaplar 20 tl. gardrops hesabım: sssineeem
Bilgisayar müh. Laptop tavsiye
Arkadaşlar selam daha önce birçok konu açılmış bu soru hep sorulmuş fakat genelde belli bir bütçe aralığı için sorulmuş. Ben şu an 15 bin tl civarındaki laptoplara bakabiliyorum bütçe olarak. Macbook pro 16 inç mesela 22 bin fiyatı şu an duruma göre belki ona da bakabilirim. Mac işletim sisteminin de uyumsuzluk dedikoduları kafamı karıştırdı fakat bilgisayar ve yazılım için mac çok iyidir diyen de çok var. Kısacası bu fiyatlarda ve en iyisi olarak ne almamı önerirsiniz? Birkaç gün içinde almam gerekiyor o yüzden acele ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
TED üniversitesi nasıldır(ceng)
internette çok fazla şey okudum mühendislik programı diye aldığı için bölüm seçerken herkes bilgisayar mühendisliğine yöneliyormuş çok yığılma olmuş hatta bu yüzden okuldan ayrılan iyi hocalar varmış gibi. Bunlar doğru mu tedde okuyan veya okuyan tanıdığı olan varsa tedü nün şu anki durumunu eğitim kalitesini vs anlatabilir mi? Kampüsünün çok küçük olması ve kızılay tarafında olması benim için bir eksi. Fakat eğitimi iyiyse hoca kalitesi iyiyse yazmak İsterim sadece. o yüzden bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur. (Forumda bu okul hakkında yazılan şeyler genelde hocalar değişmeden önce eskiden yazılmış o yüzden şimdiki halini merak ediyorum)
Başkentte ceng okunur mu
Yaşarda mühendislik okuyan
yaşarın akademik kadrosu oldukça güzel şahsen böyle beklemiyordum. Sadece hoca kalitesine bakarak tercih yapılmayacağını biliyorum ama. Yaşarda mühendislik okuyan varsa yazabilir mi lütfen sormak istediğim şeyler var
Ankarada özel mühendislik
Beklediğimden kötü geçti sınavım her ihtimale karşı özel üniversiteleri de araştırıyorum fakat bu üçlü arasında karşılaştırma vs bulamadım okuyan bilen fikri olan oylarsa sevinirim nedenini de belirtirseniz çok iyi olur. Türk hava kurumu üniversitesi de var ama onu pek düşünmediğimden koymadım
Mat. Deneme çözümü izlemek
Apotemi ayt matematik denemelerini yetiştiremeyeceğim muhtemelen daha çok az çözdüm ama soruları da görmek istiyorum çözümleri izlesem direkt faydalı olur mu video çözümden çok fazla soru dinlemedim anlatımı iyi mi? Bir de konu açmışken sorayım tyt matematikle yıllardır aramız kötü.. eyüp b nin 3d tyt çözümlerinden birkaç deneme izlesem nasıl olur
Ayt kimya denge
Şu konuyu bir türlü yapamıyorum ve kesin soru da çıkacak kısa ve güzel anlatan bir kanal var mı önerebileceğiniz?
Apotemi denemeden türev sorusu
Arkadaşlar video çözümde hoca integralde alandan çözmüş çok anlayamadım başka bir çözümü var mı
Ayt Biyo eksik konu barış hoca vs cici biyo
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 124
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.317 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet