Şimdi Ara

TED üniversitesi nasıldır(ceng)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
6.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette çok fazla şey okudum mühendislik programı diye aldığı için bölüm seçerken herkes bilgisayar mühendisliğine yöneliyormuş çok yığılma olmuş hatta bu yüzden okuldan ayrılan iyi hocalar varmış gibi. Bunlar doğru mu tedde okuyan veya okuyan tanıdığı olan varsa tedü nün şu anki durumunu eğitim kalitesini vs anlatabilir mi? Kampüsünün çok küçük olması ve kızılay tarafında olması benim için bir eksi. Fakat eğitimi iyiyse hoca kalitesi iyiyse yazmak İsterim sadece. o yüzden bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur. (Forumda bu okul hakkında yazılan şeyler genelde hocalar değişmeden önce eskiden yazılmış o yüzden şimdiki halini merak ediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _sinemm_ -- 15 Ağustos 2021; 19:45:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TED Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Hakkında Bilgiler

TED Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen vakıf üniversitelerinden biridir ve mühendislik alanında güçlü programlarıyla tanınır. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, üniversitenin en seçkin bölümlerinden biridir ve öğrencilerine sektörde başarılı olmaları için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlar.

TED Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Programı

Bilgisayar Mühendisliği programı, öğrencilere bilgisayar sistemleri, yazılım geliştirme, algoritmalar ve veri yapıları alanlarında sağlam bir temel sağlar. Program, hem teorik hem de pratik öğrenmeye odaklanır ve öğrencilerin gerçek dünya sorunlarını çözmek için gerekli becerileri geliştirmelerine yardımcı olur.

TED Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Programı

Yazılım Mühendisliği programı ise yazılım geliştirme sürecinin tüm yönlerine odaklanır. Öğrenciler, yazılım tasarımı, geliştirme, test etme ve bakım alanlarında uzmanlaşırlar. Program, sektörün ihtiyaçlarına uygun bir müfredat sunar ve öğrencilerin kariyerlerinde başarılı olmaları için gerekli bilgi ve becerileri edinmelerini sağlar.

TED Bilgisayar Mühendisliği Programları

TED Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği programlarının yanı sıra diğer mühendislik alanlarında da programlar sunmaktadır. Üniversite, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde mühendislik programları sunmaktadır.

TED Üniversitesi Hazırlık Programı

TED Üniversitesi'ne hazırlık programı, uluslararası öğrencilerin üniversitenin lisans programlarına hazırlanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Program, İngilizce dil becerilerinin geliştirilmesine odaklanır ve öğrencilerin akademik başarı için gerekli bilgi ve becerileri edinmelerine yardımcı olur.

TED Üniversitesi Hakkında

TED Üniversitesi, Ankara'da yer alan dinamik ve yenilikçi bir üniversitedir. Üniversite, öğretim kalitesi, araştırma çalışmaları ve uluslararası iş birlikleriyle tanınır. TED Üniversitesi, öğrencilerine mükemmel eğitim fırsatları sunmakta ve mezunlarını sektörde lider konumlarına hazırlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uppp 4-5 gün kaldı kafam çok karışık acil lütfen

• TED de kapalı kutulardan, hakkında pek bir şey bilinmiyor. Forumda mezun bir arkadaş vardı, hayrına uplamış olayım. Linkedin üzerinden mezunlarıyla veya varsa tanıtım ofisiyle falan konuşabilirsiniz, en azından aklınızda bir fikir oluşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helbram

TED de kapalı kutulardan, hakkında pek bir şey bilinmiyor. Forumda mezun bir arkadaş vardı, hayrına uplamış olayım. Linkedin üzerinden mezunlarıyla veya varsa tanıtım ofisiyle falan konuşabilirsiniz, en azından aklınızda bir fikir oluşur.

benim linkedin hesabında mezunlar gözükmüyor sadece fotoğrafı var ve linkedin üyesi mi ne o tarz bir şey yazıyor herkeste o yüzden kimseyle iletişime geçemiyorum maalesef :/

• ted üniversitesi bize çok yakın hemen 400-500 metre ilerimizde okul 

• up

• Ekşi sözlükte okuyan birisi var ben ona sormustum ted universitesi basliginda girdisi var

• TED bilgisayar mezunuyum. Çok sağlam bir bilgisayar bilimleri eğitimiyle ve anadile yakın İngilizce eğitimiyle mezun oldum. Daha son sınıfken savunma sanayiide iş buldum ve 2 yıldır çalışıyorum. Aynı zamanda İTÜ'de yüksek lisans yapıyorum. Yeni gelecek arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Düşük sıralamalarda Ankara'da iyi mühendislik eğitimi alabileceğiniz nadir okul. (Sıralamasının düşük olma sebebi mühendislik diye geçmesi ve kampüsünün küçük olması bence). Kampüs sorununu Kurtuluş Parkı'nı alarak çözmüşler diye duydum. Bunun dışında iç mekan olarak da tertemiz ve premium sınıflarda eğitim görüyorsun. Spor salonu, yüzme havuzu, cafeleri, kütüphaneleri, fitnessı vs. de oldukça iyi. Gelecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

• Gemeo kullanıcısına yanıt

Hocam ekşide yazilanlari gördünüz mü

• Merhba sinem hanım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribozomal Rna

Ekşi sözlükte okuyan birisi var ben ona sormustum ted universitesi basliginda girdisi var

Ekşisözlükte her yazılanı okudum ama genelde hangi bölümde okuduklarını belirtmemişler o yüzden sağlıklı bir yorum olmaz diye düşünüp çok takılmadım yazılanlara. Pc de okuyan kişinin yazdığı hangisi ki acaba söylerseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gemeo

TED bilgisayar mezunuyum. Çok sağlam bir bilgisayar bilimleri eğitimiyle ve anadile yakın İngilizce eğitimiyle mezun oldum. Daha son sınıfken savunma sanayiide iş buldum ve 2 yıldır çalışıyorum. Aynı zamanda İTÜ'de yüksek lisans yapıyorum. Yeni gelecek arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Düşük sıralamalarda Ankara'da iyi mühendislik eğitimi alabileceğiniz nadir okul. (Sıralamasının düşük olma sebebi mühendislik diye geçmesi ve kampüsünün küçük olması bence). Kampüs sorununu Kurtuluş Parkı'nı alarak çözmüşler diye duydum. Bunun dışında iç mekan olarak da tertemiz ve premium sınıflarda eğitim görüyorsun. Spor salonu, yüzme havuzu, cafeleri, kütüphaneleri, fitnessı vs. de oldukça iyi. Gelecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Siz mezun olmuşsunuz ben de önceden eğitiminin iyi olduğunu duydum zaten muhakkak ki öyledir. Fakat dediğim gibi iyi hocaların gitmesi gibi olaylar daha yeni sanırım size denk gelmemiş olabilir. Şu an okuyan birisinin yorumuna bu yüzden daha çok ihtiyacım var

• _sinemm_ _ kullanıcısına yanıt

Son girdi

Bende diyordum ki neden eski hocalar yok. Demek ki ayrılmış yoksa eskiden gerçekten iyiydi orası. Ben olsam yazmazdım.

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

Yeni hocalar gelecek diye duydum. Arkasında koskoca 100 yıllık Türk Eğitim Derneği var. Muhakkak eğitim kalitesine önep verip, takviye yapacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gemeo

Yeni hocalar gelecek diye duydum. Arkasında koskoca 100 yıllık Türk Eğitim Derneği var. Muhakkak eğitim kalitesine önep verip, takviye yapacaklardır.

Yani yeni gelen hoca beğenmezse düzen oturtamazsa sürekli hoca değişirse falan biraz kumar oynamak gibi olmaz mı

Okulun belli bir yapısı var yine de, her seçimin riskleri mevcuttur, bence bir konuş şu anki hocalarla falan ona karar ver.

• UP

• rektörü kötüymüş diyorlardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.