Şimdi Ara

TED üniversitesi nasıldır(ceng) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
6.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ticarethane giden arkadaşlarım hiç memnun değil önermiyorlar. Hep yaz okulu vb. çıkartıp para istiyorlarmış

• İTÜ, Koç ve Bilkent'den sonra YÖKAK akreditasyonu almışlar. Yazacak arkadaşlara hayırlı olsun.

www.tedu.edu.tr
    YÖKAK’tan TED Üniversite’sine 5 Yıl Süreyle Tam Akreditasyon! | TED Üniversitesi
    https://www.tedu.edu.tr/tr/main/gundem/haberler/yokaktan-ted-universitesine-5-yil-sureyle-tam-akreditasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gemeo kullanıcısına yanıt
    Bu ne anlama geliyor anlayamadım . Açıklayabilir misin ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • katekurinhd K kullanıcısına yanıt

Attığım bağlantıda açıklamış. YÖKAK'ın sitesinden de detaylı araştırma yapabilirsin.

• Gemeo kullanıcısına yanıt

yanlışın var Ege de aldı ve başka ünilerde bu sene birçok üni daha alacak bunun pek önemi yok yök kalite kontrol onaylı demek büyütülecek bir şey değil

• fuvkan F kullanıcısına yanıt

hocam cidden ben de az önce gördüm, bir de böyle dikkat çekici bir şekilde yazması yok mu bir de 

• quote:

Orijinalden alıntı: fuvkan

yanlışın var Ege de aldı ve başka ünilerde bu sene birçok üni daha alacak bunun pek önemi yok yök kalite kontrol onaylı demek büyütülecek bir şey değil

Ben Ege almadı demedim. Yanlış bir şey söylemedim. Alan bazı üniversitelerden bahsettim sadece.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.