Şimdi Ara

Bilgisayar müh. TERCİH LİSTESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslinda yildizin altina iytu ve egeyi yazabilirdim ama yildiz ve hacettepe kesin gelir diye dusundum bir de itu elektronik attim yukariya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinin aynisinin kat be kat fazlasini Boun de yapiyor :) Ama hala "teknik acidan bi odtu/hacettep degiliz" diyen ogrenciler taniyorum Hocam. Abdullah gul koklu bi uni degil ve hacettepesi dururken aguyu tercih etmesi ( tabi kisinin kendi tercihi ) bence hata

• biyologmen B kullanıcısına yanıt
    Yeni acilan universiteye gidilmez o zaman? Bilkent felan bir anda koklu olmadi

Umarim gebze gelmez ya :/

• Awersomeboythislikemii kullanıcısına yanıt
    Hayir onu demedim. Tabikide gidilir. Ben 5yil sonrasinin piyasasi icin burda konusyorum. Eger bir uni zaman gectikce unlenicekse (15-20 yil sonra filan) o uniyi zamaninda alan nispeten daha dusuk siralamali ogrencilerdir. Simdi iytenin 10 sene sonra bir odtu/itu edasinda olacagi cok belli. İyteye gidenler 25-40klik ogrenciler. Ama kisi 5k yapipta iyteye gitmesin yani. Daha hersey oturabilmis degl vs. 15-20 sene sonra belkide en iyi teknik uni olcak bilemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awersomeboythislikemii

Aslinda yildizin altina iytu ve egeyi yazabilirdim ama yildiz ve hacettepe kesin gelir diye dusundum bir de itu elektronik attim yukariya

Hangisi gelirse gelsin hakkında hayırlısı olsun. Çok çalışman gerekecek bunu bil, yüksek puanlarla yerleşip bu bölümü yapamayan çok fazla insan oluyor, kafa yatkınlığı çok önemli. Okula başlamadan önce python ya da Java öğrenmeni öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Hazirlikta ingizlice ve java bakmayi dusunuyorum

Agü icinde ayni sey gecerli bence iytu agü gtü bunlar gelismeye acik bence

• quote:

Hazirlikta ingizlice ve java bakmayi dusunuyorum

İmkanın varsa hazırlığı geçmeye bak. Okulda programlamaya giriş dersi ne ile veriliyor bunu öğren. Keyif için öğrenmek istersen python en ideal dildir giriş için, Amerika'daki üniversitelerin %60 ı programlamaya giriş dersini python ile veriyor. Türkiye bu eğitim şekline yavaş yavaş geçiyor ama çoğu okulda hala C ile başlanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam ingilizce demiş hala yüzde 30 ingilizce bölüm yazıyorsunuz.Dakika 7 de iyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuff2

listen fena değil abdullah gülü at ordan yıldızın altına en kötü iü pc yi yaz sonra altını komple sil 15k lık sıralamayla öyle yerler yazılırmı kafanmı iyi kardeşki iü pc ye bile gerek yok söyliyim konya ne gebze ne

İnsanları yanlış yönlendirme GTÜ akademik kadrosunu inceledin mi? Erasmusa en fazla öğrenci yollaya okullardan bir tanesi.Sosyal çevrede fazla bilinmesede iş hayatında fazlaca bilinen Türkiyenin sanayinin tam göbeğinde bulunan bir okul.İstanbula yakın kesinlikle gidilebilecek bir okul.Sosyal anlamda beğenmesennde eğitimi sizi fazlasıya doyuracaktır.Bir defa yüksek teknoloji enstitüsü idi orası.Daha sonra üniversite oldu.Ayrıca teknik bir üniversite.Gidip marmara istanbul vs yazmayın pişman olursunuz.Hacettepe geliyorsa yada yıldız geliyorsa oraları yazın tabii.Teknik üniversite her zaman candır.

• MakeeKako kullanıcısına yanıt
    olay erasmusa insan yollamaksa iü den fazla yollayan yoktur mantıken.kadrosunu bilmiyorum ama dediğm gibi 15k lık bir öğrencinin orası yazması saçmalık olur okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuff2

olay erasmusa insan yollamaksa iü den fazla yollayan yoktur mantıken.kadrosunu bilmiyorum ama dediğm gibi 15k lık bir öğrencinin orası yazması saçmalık olur okadar.

İÜ'de kaç tane öğrenci var GTÜ'de kaç tane öğrenci var?Önemli olan ortalama kaç öğrenci erasmusa gidiyor.Ayrıca derecene görede ciddi burs veriyor rektörü.Hemen yakınlarında tübitak vs falan var iş dünyasında bilinen okullardan bir tanesi.Ayrıca teknik üniversite zaten.İstanbul Üniversitesinden çok daha iyi bir üniversite.Prof sayısını falan karşılaştır anlayacaksın.Bu dediğim bilgisayar için geçerli sadece.
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de burs veriyorlar ilk3 e 1000tl

Hocam bende oyle dusundum araya izmir yuksek teknoloji felan atsamiydim ona pismanim

• DeepMind kullanıcısına yanıt
    Yıldızda Gtüde yuzde 30 u arttirabilirsin diye dusunuyorum

• quote:

Hocam bende oyle dusundum araya izmir yuksek teknoloji felan atsamiydim ona pismanim

Valla hacettepe,ytü,,iyte,gtü benim sıralamam.Diğerlerini saymıyorum.Teknik olmayan üniversite tercihim olmazdı.

Baska yukarlara bir sey yazdin mi siralama kac? Iyte mi gtü mü sen iyte demissin zaten

• quote:

Baska yukarlara bir sey yazdin mi siralama kac? Iyte mi gtü mü sen iyte demissin zaten

Benim sıralamam kötü ama üniversiteler hakkında bilgi sahibiyim zaten Gebzede oturuyorum.Gtü iyi üniversite hakkı orası değil bakma.Buradaki veletler bilmesede sanayinin göbeğindedir.

Sen mezuna mi kaldin yani anlamadim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.