Bildirim
Bilgisayar müh. TERCİH LİSTESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abdullah gül nedir hocam ya şaka mısınız konyada bilgisayar müh okunmaz gebze tekniği itü altına yaz. -
Abdullah güle gittim çok etkilendim ama -
Konyada bilişim/yazılım teknoloji ortamı mı var ne yapacaksın
ne staj yapabilirsin ne bir şey
saçmalama sakın
milleti çekmek için adriana lima bile getirir öyle salak saçmak üniversiteler -
Abdullah güle neden ön yargılısınız? başka universite bulamadım bulsam da yazmak saçma geldi bilmiyorum ya kafam karışık işte -
apoyu çıkar ordan. -
KONYA GIDA TARIM H.o. -
quote:
Orijinalden alıntı: Awersomeboythislikemii
Abdullah güle neden ön yargılısınız? başka universite bulamadım bulsam da yazmak saçma geldi bilmiyorum ya kafam karışık işte
yahu bilgisayar diyorsun bilgisayarı iyi olan okullara bakıcaksın nerde bilgisayar/yazılım en iyi marmara ve odtü teknokentin orası(bilkent odtu) marmara bölgesindeki okulları yazacaksın çevresini.
ne abdullah gülü -
kısaltmanın açılımı nedir? :D -
Bu AGÜ nün yüksek lisans olayı çok iyi yav. 3.5 ort yaparsan masrafını karşılıyor adamlar.Stanford tan burssuz kabul al karşılıcaklar yani yıllık 60 bin doları. -
bak bu da var hadi apoyu çıkar agü ne ya? çöp diyenler cevaplasın!! -
Staj hocam. Bilgisayar okuyorsanız staj sizin için herşey. Konya'da nerede yapacaksınız stajı? -
gelmeyeceğini bile bile böyle bilkent boğaziçi yazmak sadece bana mı saçma geliyor bilmiyorum.
ama agü gelmeyebilir hacettepe %70 gibi -
agüde yapabilirim ama -
nereye gitcem ben :/ saçma ama yüzde o.0001 umut işte :dd -
quote:
Orijinalden alıntı: DeepMind
Bu AGÜ nün yüksek lisans olayı çok iyi yav. 3.5 ort yaparsan masrafını karşılıyor adamlar.Stanford tan burssuz kabul al karşılıcaklar yani yıllık 60 bin doları.
yüksek lisans bursu için ilk 1000 den yerleşmek gerekiyor diye biliyorum -
yok 3.5 ortalama diyor orada -
bkz: sıralama nasıl çöp edilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Awersomeboythislikemii
yok 3.5 ortalama diyor orada
hayır sitesinde açık açık yazmışlar ilk 1000 den yerleşen ve 3.5/4 ortalama yapan öğrenciler diye... -
Hacettepe git birak agu yu.Bilgisayae diyorsun kayseri yaziyorsun sencede garip degilmi?
apoyu çıkar ordan.
|
Konyada bilişim/yazılım teknoloji ortamı mı var ne yapacaksın
ne staj yapabilirsin ne bir şey saçmalama sakın milleti çekmek için adriana lima bile getirir öyle salak saçmak üniversiteler |
bkz: sıralama nasıl çöp edilir.
|
Abdullah gül nedir hocam ya şaka mısınız konyada bilgisayar müh okunmaz gebze tekniği itü altına yaz.
|
Bu AGÜ nün yüksek lisans olayı çok iyi yav. 3.5 ort yaparsan masrafını karşılıyor adamlar.Stanford tan burssuz kabul al karşılıcaklar yani yıllık 60 bin doları.
|
Hacettepe git birak agu yu.Bilgisayae diyorsun kayseri yaziyorsun sencede garip degilmi?
|
Hocam yaparsınız tabi, bakkalda bilgisayar varsa orada da yaparsınız, önemli olan kaliteli bir yerde yapabilmek.
|
Kayseride villa verseler, altıma son model mercedes verseler yine AGÜ yü yazmam. Yıldız teknik veya hacettepe yaz git, hayatını kurtar.
Kayseride yaşayan biri olarak söylüyorum bunu. |
Hocam gelmemesi daha hayırlı olur gibi, Hacettepede okuyanlar memnun genellikle. Olanakların çok daha fazla olur diye düşünüyorum, 10k bandındaki çoğu insan Hacettepe yazmış, Agüde olursa Hacettepede olursa hayırlı olsun. Kötü tercihler değil ama liste garip
|
Benzer içerikler
- 4 yıllık üniversiteyi 2.5 yılda bitirmek
- doğru kelimesinin kökü
- ip gerilmesi formülü
- mrna da hidrojen bağı var mı
- y=x doğrusuna göre simetrik
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X