Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Üniversite Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2017 yılında liseden mezun oldum. Sağlık sebepleri yüzünden eğitimime ara vermek zorunda kaldım. Bu yıl sınava hazırlandım ve 60k sıralama yaptım.orta-ileri seviye ingilizcem var. İngilizce bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum. Sıralamamla Çankaya, Başkent, Ankara Medipol, Atılım, Ted, Ostia Teknik ve Türk Hava Kurumu üniversiteleri yarı burslu ya da paralı olarak tutuyor. Fakat hangisi iyi hangisi kötü hiçbir fikrim yok. bu üniversiteler hakkında bir bilginiz varsa beni yönlendirebilirseniz çok teşekkür ederim. Sıralamamla yazabileceğim eğitiminin bu yazdığım yerlerden daha iyi olduğunu bildiğiniz başka şehirdeki bir üniversite varsa onuda tercih edebilirim. Tek isteğim gerçekten bir şeyler öğrenebileceğim ve kendimi geliştirmeme olanak sağlayacak bir üniversiteye gitmek. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

• TED > Başkent > Çankaya

Diğerlerini yazmanı asla tavsiye etmiyorum. Üstteki üniversitelere göre aralarında çok fark var. Mezun vermemiş, ne olduğu belli olmayan okullar.

• yanıtın için teşekkür ederim. sayende birkaç üniversiteyi elemiş oldum.

• Seçenklerinin içinde OSTIM Teknik Bence(bana göre en önde olmalı) olmalı,

Her iki dönemde de 20 şer günlük staj imkanı sağlıyorlar... ve biliyorsunuz ki staj meselesi üniv bitiminde kişlinin gireceği işe çok etkisi var.. 1 sınıftan itibaren yapılan stajlerı okul kendi ayarlıyor ve pek cok farklı firma ile içli dışlı oluyorsunuz.. burdaki iletişiminizle okudugunuz bölümü içinde nereye evrilmeniz gerekiyor ona bile katkı sağlıyor.. diğer ünivtelerde 3 sınıfta başlayan ve 15 gunluk staj ile noktalanan durum bana göre çok yetersiz..

akademik kadrosuda hiç fena değil ;

www.ostimteknik.edu.tr
    Akademik Kadro - Bilgisayar Mühendisliği Bölümü (İngilizce) | OSTİM Teknik Üniversitesi
    https://www.ostimteknik.edu.tr/bilgisayar-muhendisligi-bolumu-ingilizce-206/15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 24 Temmuz 2023; 14:38:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.