Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum, sınav hakkında bilgilenmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben 11. sınıfa geçtim. Bir meslek lisesinin bilişim bölümünde okuyorum. Liseden mezun olunca üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Öncelikle sınav sistemini ayrıntılı bir şekilde öğrenmeliyim. Bir bilgisayar mühendisi olmak için hangi sınava girmeliyim, doğrusu bu sınavlara gireceğim kesin olduğu için nasıl çalışmalıyım? YGS ve LYS arasındaki fark nedir? Bilgisayar mühendisliği için bu sınavlara giren bir adayın çalışma sistemi nasıl olmalıdır? Bilgisayar mühendisliği sayısal üzerine olduğu için MF-4 alanında sınava gireceğimi biliyorum. Bu konuda aydınlatıcı açıklamalarda bulunarak yardım edebilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla.

• Bende 12. Sınıf Bilişim öğrencisiyim.
    Sınav türü MF4 yani YGS, LYS-1, LYS-2 sınavları üzerinden alıyor mühendislik bölümleri.
    YGS 9. Sınıf ağırlıklıdır LYS Tüm sınıfları kapsar.
    Şimdiden çalışmaya başlamalısın çok eksiğin var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparator96 -- 24 Eylül 2013; 9:57:48 >
  • hayata küsmek istemiyorsan yazma bilgisayar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hltognc

hayata küsmek istemiyorsan yazma bilgisayar :D

Neden hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam büyük ihtimal o zamanlar kafam birşeye takılmıştırda ondan öyle yazmışımdır,hatırlayamadım şimdi , yaz yaz güzel bölüm bilgisayar mühendisliği,e tabi her bölümünde kendine göre zorluğu var ki olucakta,kafana birşey takılırsa sor yine buradan ,ama sana tavsiyem şimdiden kod yazmaya başla,sonra sıkıntı olur üniversitede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.