Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisi Vakıf mı Devlet Üniversitesi mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de ''Bilgisayar Mühendisi Vakıf mı Devlet Üniversitesi mi'' karşılaştırması yapmak çok yanlış olur.Üniversiteyi ayrı,seçeceğin bölümdeki başarısını ayrı araştırmalısın.
  • http://www.cs.bilkent.edu.tr/tr/yayin.html bu liste her şeyi açıklıyor bence.

• bu ne bicim konu lan, okul notlarimi solemisim

@PGA
    @Sean john

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 11 Ağustos 2013; 1:49:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonhard euler

http://www.cs.bilkent.edu.tr/tr/yayin.html bu liste her şeyi açıklıyor bence.

tebrikler kardes; sen de gidecegim universiteyi aciklamişsin

• helal olsun hedeflediğinin üstünde olmuşsun tebrikler
  • Hazir konu varmis bir moralimi bozayim

Ben Tobb yerine, akademik kadro, 2.sinifta Waterloo anlasmasi olmasi ve girisimcilik-isletme dersleri verdigi icin Ozyegini sectim. Sizce iyi mi yaptim kotu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

helal olsun hedeflediğinin üstünde olmuşsun tebrikler

o degil de konuya gelen yorumlari okudum: hepsi seviyeli, ciddi yorumlar; forum o zamanlar daha duzgunmus, simdi millet saklabanlik derdinde

@aslan26
    @thereisno_spoon
    @Manyetizma
    @The Lich
    @çölde bir kum tanesi
    @lunar caustic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 11 Ağustos 2013; 2:01:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

quote:

o degil de konuya gelen yorumlari okudum, hepsi seviyeli; forum o zamanlar daha duzgunmus, simdi millet saklabanlik derdinde

aynen öyle. bu arada foruma yazdığın o ingilizce sorusunun cevabı goal setting mi translate den çevirdim ygs türkçe paragraf sorusundan bile daha zor

• Itu ile koc arasinda kalsam itu tercih ederim.

yildizla koç arasinda kalsam koç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 11 Ağustos 2013; 2:02:11 >
  • quote:

quote:

quote:

o degil de konuya gelen yorumlari okudum, hepsi seviyeli; forum o zamanlar daha duzgunmus, simdi millet saklabanlik derdinde

aynen öyle. bu arada foruma yazdığın o ingilizce sorusunun cevabı goal setting mi translate den çevirdim ygs türkçe paragraf sorusundan bile daha zor

ben o kitabi nereye kaldirdigimi unuttum :D

• quote:

bu ne bicim konu lan, okul notlarimi solemisim

@PGA
    @Sean john

FrankWoods ne lan

kesin baltalardım konuyu ciddi ciddi yazılılar üzerinden üniversite sormuşsun

• quote:

@PGA
    @Sean john

Edebiyat 92, fizik 80

@TÜRK-İŞKENCE

• quote:

@PGA
    @Sean john

Neresi oldu kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

quote:

@PGA
    @Sean john

Neresi oldu kardeş

bilkent

• çok çaresiz konuşmuşsun :D... lan ingilizceden 80 almışsın hangi ara aldın öyle :D
  • quote:

Arkadaşlar oks de 10.100 civarı bi sıralamam vardı. 5 yıllık liseye girdim. Hedefim üniversitede mf 4 ilk 10.000 su an 11.sınıfım. 10. ve 9. sınıftaki tembelliğimden pişmanım ama yapacak bişi yok. Su an iyi calısıyorum 11.sınıf için 4 sınav oldu hepsi de 80+ not aldım. [ Mat=100 fizik=82 edebiyat=92 ingilizce=80] :D Neyse işte bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Galiba bi tek bunu severek yaparım diye düşündüm. Ama şöyle bişey duydum. Vakıf üniversitesi özel olduğu için sana iş imkanı saglıyomuş. Ama devlet üniversitesinde işi kendin arıyormuşsun ne kadar doğru ?.

Devlet üniversitesinde karar kılarsam İTÜ-olmazsa da YILDIz Teknik düşünüyorum. Vakıfta ise %50 %75 bursa razıyım KOÇ üniversitesinde.

sizce hedefimi hangisi seçmeliyim

Izmirdemi okuyorsun cihat korada?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

çok çaresiz konuşmuşsun :D... lan ingilizceden 80 almışsın hangi ara aldın öyle :D

ilk sinav 78mis, duz hesap 80 yazmisim; tabi sonra 60-50 diye dusmus; 28de noktalanmis :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

çok çaresiz konuşmuşsun :D... lan ingilizceden 80 almışsın hangi ara aldın öyle :D

ilk sinav 78mis, duz hesap 80 yazmisim; tabi sonra 60-50 diye dusmus; 28de noktalanmis :D

• quote:

Arkadaşlar oks de 10.100 civarı bi sıralamam vardı. 5 yıllık liseye girdim. Hedefim üniversitede mf 4 ilk 10.000 su an 11.sınıfım. 10. ve 9. sınıftaki tembelliğimden pişmanım ama yapacak bişi yok. Su an iyi calısıyorum 11.sınıf için 4 sınav oldu hepsi de 80+ not aldım. [ Mat=100 fizik=82 edebiyat=92 ingilizce=80] :D Neyse işte bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Galiba bi tek bunu severek yaparım diye düşündüm. Ama şöyle bişey duydum. Vakıf üniversitesi özel olduğu için sana iş imkanı saglıyomuş. Ama devlet üniversitesinde işi kendin arıyormuşsun ne kadar doğru ?.

Devlet üniversitesinde karar kılarsam İTÜ-olmazsa da YILDIz Teknik düşünüyorum. Vakıfta ise %50 %75 bursa razıyım KOÇ üniversitesinde.

sizce hedefimi hangisi seçmeliyim

Konuya bak adam kendi kendini ifşa etmiş dostum karıştırıyo olabilirim ama SYAL'dan başka dh li yoksa senin eski nick audrey tautou demi sıralaman kaç geldi sene içinde hep görüyordum dh'de seni

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.