Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisleri Ne Yapar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

quote:

Orijinalden alıntı: fattihhx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bende bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. 9.sınıfa gidiyorum. Bu bölümün Türkiye'de ki iyi üniversiteleri hangileridir ? Hangi derslere ağırlık vermeliyim. Tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

hocam bende 9.sınıfa gidiyorum...bilgisayar mühendisliği Geometri(Tüm Mühendisliklerin ana dalı derler),Matematik ve Mantık(buda bilgisayarı oluşturan ana dallar) İşlemci ve tüm bellek transistörleri mantıksal işlem yapar sende bir bilgisayar mühendisi olarak bunları bellek yapımında kullanacaksın....bunun yanında tüm Fen dersleri....özellikle Fiziğe çok dikkat etmen gerekir elektriksel devre teknoljilerinin temeli bu derste öğrenirsin...Mantık tek başına bellek yapımında kullanılmaz bunun yanında elektrik enerjisini mantıksal enerjiye dönüştüren transistörler için elektrik bilmen gerekir ve transistörleri 32nm yapıp yarı iletken silikonun içine entegre edebilmen için 12.sınıf Fizik kitaplarında Entegre Devre Teknolojileri konusu vardır....Bana göre dünyada uğraşılması gereken iki bilim var Fizik ve Bilgisayar....umarım hepsini okuyabilirsin çok yazdım galiba.....:D..Bu bilgileri Tübitak'ın Bilgisayar Mühedisliği Öğrencilerine verdiği konferansta öğrenmiştim....SAYGILAR.....

Çok sağolda hemen ne bellek yapımı ? Daha iş bulabilecek miyim ki ?

İngilizcen iyiyse gidersin yurtdışına ayda 7000$....ama Türkiye'de öyle iş bulamayabilirsin....:D

öhö öhö öhö... 7.00.00..00.000..000
    sayamadım, kusura bakmayın nerede veriyorlarmış o maaşı??
    ayrıca parayı alımgücü ile birlikte değerlendirip yazın bence, milletin ağzını sulandırmayın.

hocam oyun programcılarına bile 6000$ veriyorlar....DH bir e birde açılandı....koskoca mühendis mi alamayacak....:D

bahsi geçen oyun programcılarının sadece programcı kadar mı bilgisi olduğunu sanıyorsun :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.