Şimdi Ara

BILGISAYAR MUHENDİSLİGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocm valla felalet derecede cook istiyrm her turlude yapacagima inaniyrm insallah dediginiz gibi olurda issiz kalmam sonucta butun akrabalarim hemsirelik yaz diyor babam dahil hepsini goz onune alip bilgisayari yazacam ins. pisman olmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • revnak96 kullanıcısına yanıt
    Izmir universitesi iyi gibi düşünmüştüm yetersiz mi buluyorsun yani kendimi gelistiremem mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    Ben saglik meslekte okudum babamin istegi uzerine gitmistim ve her gun igrenerek gittim okula ve staja. Istedigin meslegi yap ben o yuzden alan değiştiriyorum

• aksoybetul A kullanıcısına yanıt
    hocm bu alisirsin ayagi felan yalanmi yani diyolarki git 1-2 seneye kdr hem alisirsin hemde sevmeye baslarsin tabi hic inanmiyrm oda ayri mesele simdi nefret ederkwn nasil alisayim lise zamanindada babam beni sagliga yollayackti ondn gizli tercihlerimi yapip anadolu lisesi yazmistim

• Beyler selam. Benim sıralamam 4700. Odtü bilgisayar gelir mi geçen sene 4400 ile kapamış. Siz ne düşünüyorsunuz?
    kendini geliştiremezsin değil de 50 binin altındaki üniversiteler arasında çok bi farklılık görmüyorum aşırı iyi olucağını sanmıyorum hocaların vs. ama meraklı girişken insan heryerde geliştirir senin bi sene kalmaktan başka ihtimalin yok iyi bi üniversite vizyonu istiyosan he çok şartmı değil tabi ama sana sağlıycağı kolaylıklar aşırı fazla başkalarına bu imkanları üniversiteleri sunarken sen kendin elde etmek zorundasın bu sene gidersen bunun farkında olarak git aşırı büyük hedefleriniz yoksa her üniversite sizin için iyidir biraz geliştirerek çok rahat iş de bulursunuz bu kadar bilişimci açığı varken
    kendi planımı da yazarım bi ara konuya şimdi geç oldu yarın müsait olduğum bi zaman yazarım
  • alikara123 A kullanıcısına yanıt
    gelir hocam bence gelmese bile itü gelir çok kaybın olmaz hatta istanbulun avantajı olur benim fikrim
  • ya abi araştırın eski konuları allah aşkına
    Hocam inşallah gelir ya. Çok istiyorum. Aklımda bir de Bilkent Makine müh. var. Onun sıralaması da 4300. İnşallah şu ikisinden biri tutar...
    Bide okuyacagim bolum için hazirlik Okucam ingilizce falan da olacak hani beni daha cok bilgilendirirsen sevinirim

hocam hazırlık bi + değil ingilizce de bi + değil bu gün ingilizce bilmemek eksiklik daha detaylı bilgi için sorun merak ettiklerinizi bildiğim kadarını söyliyim pm atarsanız daha sağlıklı olur burda bazen gözümden kaçabiliyo arkadaşlar bu gecelik gidiyim ben sabaha uğrarım yine
  • Ingilizce bilmeden de muhendislik okumanın yarari yok simdi o da var, teşekkürler iyi geceler

• Sakarya üni bilgisayar müh yazmayı düşünüyorum bilgisi olan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    İstemediğin bi yerde okuyup hayatını zehir etme sonucta yillarca yapacagin bi meslek icin okuyacaksin

• bilgisayar mühendisleri hiç bir zaman işsiz kalmaz ama ücret konusunda aynı şeyi söyleyemem. Bu kendinizi ne kadar geliştirdiğinize bağlı. İngilizce bölümden mezun olanla türkçe bölümden mezun olan da aynı olmuyor ona dikkat etmelisin. bunun için tercihini kesinlikle eğitim dili ingilizce olan bir üniversite tercih et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risus_ -- 4 Temmuz 2015; 10:03:24 >
    37k
    universite onerirmisin
    devlet ozel Farketmez

• 75-100 k arasında olupda bilgisayar sececekseniz secmeyin yılda 6 bin mezun veriyor bilgisayar mühendisligi ki bu siz mezun olana kadar en iyi ihtimalle 24 bin kişi yapar sizin bunların arasından sıyrılmanızi sağlayacak iş üniversite kalitesidir kıytırık vakıf üniversitelerine para kaptırmayin bu yolda ki 125k dan sonrasına hiç önenermiyorum

• demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru söylüyorsun katılıyorum ama sıyrılanlar illaki olucaktır ama çok zorlanıcakları bi gerçek

aynen valla haklisin hocam

• O coluk cocugu ise almiyorlar yalniz mesela diplomanla ve iyi bir ingilizcenle piyasada is bulmak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.