Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben eşit ağırlık öğrencisiyim ve bilgisayar mühendisliğini okumak istiyorum ve sayısaldan tercih yapcam fen bilgisi fazla yapmadan kazanabileceğim özel üniversiteler varmıdır. okul puanım 65-70 gibi gelecek
    not: ygs de fen yapmadan gelen ham(eklenmemiş) sayısal puanım 210-300 arasında

• Özel üniversite kazanmak kolay iş(%100 hariç). Bahçeşehir 280 civarlarında %50 burs ile aldı.

Eğer kastın %100 burs ile özel üniversite ise o zaman puanların devlet üniversitesine göre bir farkı kalmıyor. Netten öyle bir baktım da sanırım 480 civarlarında almış tam burslu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Özel üniversite kazanmak kolay iş(%100 hariç). Bahçeşehir 280 civarlarında %50 burs ile aldı.

Eğer kastın %100 burs ile özel üniversite ise o zaman puanların devlet üniversitesine göre bir farkı kalmıyor. Netten öyle bir baktım da sanırım 480 civarlarında almış tam burslu.

Adam işi biliyor
  • Ayıpsın Barış. :)
  • cevabınız için teşekkürler,
    fen yapmadan burslu kazanamam zaten benim amacım izmirden özel bir üniversite kazanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi89men

cevabınız için teşekkürler,
    fen yapmadan burslu kazanamam zaten benim amacım izmirden özel bir üniversite kazanmak.

Barajı gec yeter özel üniversitelerin cogunda kontenjan dolmuyor zaten ..
  • izmir ekonomi üni. 255puan
    gediz üni. 215 puan
    yaşar üni. 209 puan
    alandışı tercih yaptığın için obp 0.15 yerine 0.12 ile çarpılacak ama senin için sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.