ben eşit ağırlık öğrencisiyim ve bilgisayar mühendisliğini okumak istiyorum ve sayısaldan tercih yapcam fen bilgisi fazla yapmadan kazanabileceğim özel üniversiteler varmıdır. okul puanım 65-70 gibi gelecek not: ygs de fen yapmadan gelen ham(eklenmemiş) sayısal puanım 210-300 arasında
Özel üniversite kazanmak kolay iş(%100 hariç). Bahçeşehir 280 civarlarında %50 burs ile aldı.
Eğer kastın %100 burs ile özel üniversite ise o zaman puanların devlet üniversitesine göre bir farkı kalmıyor. Netten öyle bir baktım da sanırım 480 civarlarında almış tam burslu.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
Özel üniversite kazanmak kolay iş(%100 hariç). Bahçeşehir 280 civarlarında %50 burs ile aldı.
Eğer kastın %100 burs ile özel üniversite ise o zaman puanların devlet üniversitesine göre bir farkı kalmıyor. Netten öyle bir baktım da sanırım 480 civarlarında almış tam burslu.
Adam işi biliyor
Ayıpsın Barış. :)
cevabınız için teşekkürler, fen yapmadan burslu kazanamam zaten benim amacım izmirden özel bir üniversite kazanmak.
quote:
Orijinalden alıntı: erdi89men
cevabınız için teşekkürler, fen yapmadan burslu kazanamam zaten benim amacım izmirden özel bir üniversite kazanmak.
Barajı gec yeter özel üniversitelerin cogunda kontenjan dolmuyor zaten ..
izmir ekonomi üni. 255puan gediz üni. 215 puan yaşar üni. 209 puan alandışı tercih yaptığın için obp 0.15 yerine 0.12 ile çarpılacak ama senin için sorun olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme