Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene bilgisayar mühendisliğini kazandım yeni bir notebook almayı düşünüyorum.Daha çok yazılım amaçlı kullanıcam yani klavye rahatlığı vs. bir kriter,bunun yanında film, müzik, internet gibi günlük kullanım ve oyun olarak sadece League of Legends oynuyorum.Ve taşınabilirlik ile şarj süresi çok önemli.Bunlar göz önünde bulundurulursa macbook pro md101 benim için nasıldır ? almam gereken fiyat aralığı nasıldır ona göre indirimleri takip edicem ve alacağım yere karar vercem,bir de bu ürünü alırsam beni ne kadar götürebilir yani en azından kendi paramı kazanmaya başlayıncaya kadar notebook konusunu ailem için kapatmayı düşünüyorum.Bunlara göre yorumlarsanız çok teşekkürler alternatif ürün öneriniz varsa onları da yazarsanız çok daha güzel olur şimdiden teşekkürler.Bütcem de 3.500 tl'ye kadar diyebilirim

• Aldın mı en iyisini alacaksın.
     Bilgisayar Mühendisliği için
  • yalnız usta ben çizgili değil kareli arıyorum
  • güncel
  • Teşekkürler
  • tasarım şarj süresi ve performans olarak asus bakmanızı önerim
    özellikle n56vz serisi cok iyidir.
    https://www.notebookadresi.com/asus_n56vz-s4400d_i7-3630qm_8gb_1_tb_4gb_vga_156_freedos_notebook
  • @
    kedikesenpiskofare
    teşekkürler; o da alternatif arasında da o ürünle ilgili beni şarj süresi düşündürüyor internette herhangi bir bilgiye ulaşamadım o konuda bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
  • macbook sıkıntı yaratır windows lazım başta biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.