Şimdi Ara

bilgisayar mühendisliği için programlama dilleri? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 yıllık konuyu hortlatana kadar Google a bir bakmayı deneseydin önce. Mühendis != Programcı

Yani normali böyle olmalı ama bizim memlekette ancak onu yapabildikleri için durum sıkıntılı biraz. Mühendis kelimesi ile halen PHP, CSS, C# gibi basit şeyler yan yana gelebiliyorsa bu ciddi bir ayıbımızdır.
  • Stack S kullanıcısına yanıt
    Bu formun amacı bilgi paylaşımı, istişare ve teknoloji hakkında muhabbet! Senin gibi edebi adabıyla cümle kurmaktan yoksun insanların anlayamayacağı şeyler bunlar! Ve şu var ki ben buraya araştırmadan soruşturmadan yazmadım google de her önüne gelen yanlış veya doğru şeyleri yazdığı her önüne gelenin youteber olduğu çok fazla alakasız ve bilinçsiz bilginin olduğu yerde bu form uzmanıyla, mühendisi ile bulunmayacak bir nimet tabi anlayana!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74A6023D5

Bu formun amacı bilgi paylaşımı, istişare ve teknoloji hakkında muhabbet! Senin gibi edebi adabıyla cümle kurmaktan yoksun insanların anlayamayacağı şeyler bunlar! Ve şu var ki ben buraya araştırmadan soruşturmadan yazmadım google de her önüne gelen yanlış veya doğru şeyleri yazdığı her önüne gelenin youteber olduğu çok fazla alakasız ve bilinçsiz bilginin olduğu yerde bu form uzmanıyla, mühendisi ile bulunmayacak bir nimet tabi anlayana!
    Sevgili iyi cümle kurabilen "youteber" arkadaşım "bilinçsiz bilgi" ve "form uzmanı" gibi kavramlarla ne anlatmaya çalıştığını pek anlayamadım Yarım yamalak Türkçe'yle cevap yetiştirmeye çalışana kadar yazdıklarımı anlamaya çalışsaydın daha yerinde olacaktı aslında.

• Stack S kullanıcısına yanıt
    Cümle okumayı beceremiyorsan bu senin ayıbın kardeş daha fazla seviyemi düşüremeyeceğim kestiğin kelimeleri daha cümle içinte ayıramıyor farklı farklı anlamlara dönüşecek biçiminde okuyorsan daha da cevap veripte sinirleri germenin bir lüzumu da yok 😊

• Mühendis derken bir köprü bir tünel dahi Japonya Dasayar nimarka Almanya'dan mühendisler tarafından yapılıyor, yani Türkiye'deki mühendis ile y.dışındaki mühendis aynı değil. Bilgisaya Mühendisliği İnşaat Mühendisliğinden de geride. Ülkede yazılım kültürü bile yok ki. O yüzden mühendis olayını o kadar büyütmeyin.
  • Müdür , para istiyorsan ...gir github'a en çok kodlanan dilere bak ve birini seç... Ulkende en fazla hangi dil kullanılıyor ona da bak ... Eğer mesele para ise

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.