Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaban bu sene bilg. mühendisliği 1. sınıfta okuyorum ve bu ay sonu eski bilgisayarımı kardeşime bırakıp kendime yeni bi tane alıcam bütçem max 4bin ancak öncelikle benim kararsız kaldığım nokta şu ki bilg müh. okuyanlardan duyduğuma göre şuanda 4bin lira bi bilgisayara vermek çok saçmaymış çünkü bu iş için o kadar kaliteli bi bilgisayar şuan için gerekmediğini söylüyolar ki zaten ben de oyun oynamayı düşünerek alıyorum biraz da. Onların önerdiklerine göre şimdi orta halli bi bilgisayar almam daha mantıklı çünkü ilerde mac almam gerekebilirmiş bu yüzden 4bin liraya aldığın bilgisayar elinde patlar diyolar
    Bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi bu kararsızlığı çözdükten sonra bi bilgisayar bakmam daha doğru olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baatman B kullanıcısına yanıt
    Kullanıcağın programlar flash photoshop vs kodlama tabanlı programlar olucaktır ki bunlar için bu notebook çok çok fazla işini görür
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-thinkpad-e540-20c6003atxi7-4702qm-8g-1tb-156-w7w8pro-P77029237.
    Oyun oynıcam dersen minimum 3500 tl bütçe ayırmalısın bunun içinde bu notebook u öneririm piyasadaki oyunları rahatlıkla kaldırıyor. Bizzat kullanan olarak söylüyorum.
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-v-nitro-17-nxmqrey002-i7-4710hq-16gb-1tb-2g-gtx860m-w81-P90069058

• baatman B kullanıcısına yanıt
    Ben oyundan vazgeçip direk mac retina aldım. Zaten gpu gerekmiyor da ben hem osx için hem seri olduğu için hem de oyun oynamak yerine iş yapmak istediğim için aldım. Mac alman şart değil. Çoğu devlet üniversitesinde doğru düzgün imac falan bulunmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.