Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği - Marmara mı? Yeditepe mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

malum lys sonuçlarının açıklanmasıyla tercih zamanı geldi. marmara ve yeditepe bilgisayar mühendisliklerini karşılaştırdığınızda hangisi daha iyidir? yeditepe vakıf üniversitesi filan ama yine de mühendislik olduğu için diğer bölümlerine göre daha homojen bir ortam olacağını düşünüyorum. marmarayı yarın gezme fırsatım olacak ama çok kararsızım. devlet üniversitesi de olsa iki bölümün puanları neredeyse aynı. yeditepe %100 ün olmaması halinde %50 de olabilir. şu anda benim için ön planda olan eğitim. görüşlerinize ihtiyacım var.

teşekkür ederim.

• gerçekten yardıma çok ihtiyacım var
  • eğer yanlış yerdeyse konu başka yere açayım. lütfen yardımcı olun
  • ben olsam marmara yazardım. hatta yetiyorsa ytü
  • peki "şundandır" diyebileceğiniz bir neden var mı?

--

edit: yıldız çok zorlar hatta imkanı yok denebilir. o yüzden biraz arada kalmış durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancano -- 24 Temmuz 2012; 21:28:52 >
  • kesinlile yeditepe pişman olmazsın cunku ıng. egıtımını +ya donusturebelırsın egıtım anlamında ıse cok ıyı hocalara sahıptır yedıtepe
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbommess

kesinlile yeditepe pişman olmazsın cunku ıng. egıtımını +ya donusturebelırsın egıtım anlamında ıse cok ıyı hocalara sahıptır yedıtepe

hocam sağolasın, yalnız bir sene önce yazmıştım o mesajı. şu anda yıldızdayım. tekrar teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cancano C kullanıcısına yanıt
    onemlı degıl kardesım ıns hersey ıstedıgın gıbı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.