Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği mi? Elektrik-Elektronik Mühendisliği mi? Yazılım Mühendisliği mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde hem donanım hem yazılım konusunda eğitim alıyorlar, Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyan bir öğrenci bana bilişim fuarında öğrendikleri yazılım dillerinden bahsetmişti ,farklarını , bir aracın hem yazılımını ve donanımını nasıl yaptıklarını anlamıştı ,bölümünün iyi olduğunu söylüyordu.
    Bence kesinlikle Elektrik-Elektronik Mühendisliği ile Endüstri Mühendisliği arasında seçim yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde hem donanım hem yazılım konusunda eğitim alıyorlar, Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyan bir öğrenci bana bilişim fuarında öğrendikleri yazılım dillerinden bahsetmişti ,farklarını , bir aracın hem yazılımını ve donanımını nasıl yaptıklarını anlamıştı ,bölümünün iyi olduğunu söylüyordu.
    Bence kesinlikle Elektrik-Elektronik Mühendisliği ile Endüstri Mühendisliği arasında seçim yapsın.

Bilgisayar yada Yazılım mühendisi kadar öğrenemez sonuçta,hangi dalla uğraşmak istiyorsa onu seçmeli

• Soru çok farklı alanlara çekilebilir. Eğer yazılımcı olacaksan Bilgisayar Mühendisliğini seç. Yok arkadaş ben saatlerce bilgisayar başında 2 satır kodu düzeltmek için hiç kasmam, sıkılırım vs. diyorsan düşünme.

Çok önemli bir karar bu vermeden önce dikkat et. Ben yukarıdaki nedenin de etkisiyle Elektrik Elektronik Mühendisliğini seçtim. Acaba Endüstri mi diye düşündüm ama Endüstri'de her şeyden az az öğreniyorsun. Uzmanlaşmaya çalışsan da bir yere kadar. Kaldı ki Elektrik Elektronik bile o kadar geniş alan ki, onlarca uzmanlaşılacak alan var. Dediğim gibi, Endüstri biraz daha yönetime yönelik. Fakat iş olanağı açısından Elektrik Elektronik her zaman öndedir. Hem elektrik hem elektronik sıfatın olacak mezun olunca.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.