Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Seçecekler İçin DEV REHBER(GÜNCELLENDİ DÜNYACA ÜNLÜ ŞİRKETLER EKLENDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
104
Favori
20.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luxurian

Bu konu beni cok ODTÜ'ye yazmaya itiyor ama kime sorsam Istanbul'da bir üniversite yazmamı öneriyor,kararsızım :(

Yurt dışı düşünüyorsanız zaten şehir önemsiz ama savunma şirketleri Ankara'nın elini de baya güçlendiriyor. Ankara ve İstanbul olduktan sonra şehir çok önemli değil. Ailenizle beraber kalmak ya da uzağa gitmek arasındaki tercih asıl sıkıntı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siralamam 1772. Itu Odtu belki Bilkent tutuyor. Uzun suredir Istanbuldayim burada duzenim var sizce Odtu Ankaraya gitmeye deger mi? Itu ile Odtu arasindaki fark yurtta 5 yil kalmaya deger mi rahat evimi birakip? Dusunceleriniz nedir?

• atmacahacker kullanıcısına yanıt
    hacker mi
  • Hocam giris yaptiginiz kullanici adi ayni zamanda Forumdaki ad oluyormus kayit olurken bunu bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: atmacahacker

Siralamam 1772. Itu Odtu belki Bilkent tutuyor. Uzun suredir Istanbuldayim burada duzenim var sizce Odtu Ankaraya gitmeye deger mi? Itu ile Odtu arasindaki fark yurtta 5 yil kalmaya deger mi rahat evimi birakip? Dusunceleriniz nedir?

Yerinizde olsam odtüye giderdim çünkü her ne kadar rahat evimi bende sevsem de üniversiteyi aileden uzakta okuma taraftarlarındanım. Ayrıca Odtü daha başarılı gözüküyor ve bu benim için en önemli kıstas.

• heymannn kullanıcısına yanıt
    Her türlü uzağa gideceğim ailemden o yüzden Istanbul-Ankara aynı sayılır gözümde. Yurtdısı olanağı olarak Odtü önde gibi ama Boğaziçi isteği de var içimde cidden ne yazacağım bilemiyorum

• Hacettepe de gelsin reis please

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmacahacker kullanıcısına yanıt
    kendini ele verdin çaylak
  • quote:

Orijinalden alıntı: METUEngineer

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

koç sabancı bilkent yazın zengin insanlarla elit ortamlarda takılın ;=) şaka lan bogaziçi tutarsa direk yazın odtüyü bilmem ankarada olması soru işareti...

sabancı tam burslu mu odtü mü ? ankarada yaşıyorum.

hocam 700k dan mezuna kalıp bunları düşünüyosan günde kaç saat çalışıyorsun

8

• Hocam linkedin de bu kadar bilgiye erisemedim ya nasil bakiyorux hangi bölümün hangi yerde calistigini ?

Mesela odtu makina mezunlari nerelerde calisiyor bakamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Hocam 11k dayım. En iyi ne önerebilirsiniz? Bu gidişle BAU ya da YTÜ olcak gibi olanak ve kadro açısından BAU önde ama siz de fikir verir misiniz? 8.2k da Özyeğin var ama gelmez gibi. BAU YTÜ Hacettepe Özyeğin Galatasaray var bu aralarda. Ankara işi zor biraz, Galatasarayın da fransızca eğitimi dert. BAU’nun CO OP diye bir olayı var 1800den fazla şirketle anlaşmalı okurken bu şirketlere başvurup staj yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobb hakkında da araştırma yapar mısın rica etsem

• Emek buna denir HELAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: soudexxx

Hocam 11k dayım. En iyi ne önerebilirsiniz? Bu gidişle BAU ya da YTÜ olcak gibi olanak ve kadro açısından BAU önde ama siz de fikir verir misiniz? 8.2k da Özyeğin var ama gelmez gibi. BAU YTÜ Hacettepe Özyeğin Galatasaray var bu aralarda. Ankara işi zor biraz, Galatasarayın da fransızca eğitimi dert. BAU’nun CO OP diye bir olayı var 1800den fazla şirketle anlaşmalı okurken bu şirketlere başvurup staj yapabiliyorsunuz.

Hoxam ben olsam BAU yazardım sanırım. Fransızca eğitim neden sıkıntı olsun Galatasaray da düşünebilirsiniz.
  • Yararli konu ellerine sağlık

• Grafikleri nerden buldun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mu1940sa

Grafikleri nerden buldun?

Hocaları göstereni ben hazırladım. En alttaki tablolar linkedinden.

• quote:

Bau nun hangi kadrosu iyiymiş merak ettim. 20k daki hacettepenin kadrosu bau yu ikiye üçe katlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Bau nun hangi kadrosu iyiymiş merak ettim. 20k daki hacettepenin kadrosu bau yu ikiye üçe katlar.

Hocam size yazdığımdan bu yana araştırıyorum. 3 seçenek vardı BAU-YTÜ-Hacettepe. Şu an 1-Hacettepe 2-BAU 3-YTÜ(%30 İng) Büyük ihtimalle Hacettepe yolu göründü zaten.

• Son günlerde bi uplayalım görmeyen varsa.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.