< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 15 Temmuz 2017; 1:0:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 15 Temmuz 2017; 1:0:21 > |
Adamsın reis bildiğin amme hizmeti bu
|
Odtü
|
Re(Z)
|
Zamanında yazamadım buraya ama neyse boş geçmeyeyeyim.
Hocaların hangi üniversiteden mezun olduğu = akademik kariyeri demek değil. Aziz Sancar University of Texas at Dallas'tan mezun, bu okulun QS'deki sıralaması 300-400 bandında. Nobel almış adam başarısız mı şimdi? Koç üniversitesinde en başa yazdığın Metin Sezginle Bilkent'te en başa yazdığın Uğur Güdükbay'ı bizzat tanıyorum. Metin hoca kebap işler yapıyor, Uğur hoca yanında çalışacak asistan bulamıyor Halbuki aynı listede doktorasını nereden aldığına baktığın ama C.V.'sinin geri kalanına bakmadığın Buğra Gedik yıllarca IBM'de araştırma asistanlığı yapmış. Can Alkan örneğin Google Scholar'a bak, yazdıkları 26000 kere alıntılanmış, BOUN'da en başa yazdığın Arzucan Özgür sadece 1200 kere alıntılanmış. Introduction to Machine Learning kitabının yazarı BOUNlu Ethem Alpaydın'ı listeye bile almamışsın, millet o adamın yanında çalışayım da referans alayım diyor. Sektör değerlendirmesi konusunda benim de aşırı bilgim yok. Ama şunları söyleyeyim. Linkedin'de kim lisans kim yüksek lisans almış onu filtreleyemiyorsunuz bir kere, Bilkent'ten lisans alıp ODTÜ'de yüksek lisans yapan adam ikisinde de gözükür. Bir de kimler kendi startup'ını açmış o yok. |
10k dan aşağı üniversiteye giren yok maşallah.
|
Hocam yildiz teknik marmara galatasaray bunlari d eklersen iyi olur. Ilk 5k da forumdan fazla adam bulamazsin ama 15-30k dan vardir illaki benim gibi. Onlar da faydalanmis olur. Sahsen ben 15k daydim gecen sene ve burdaki okullarin hicbiri tutmuyor
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 3 Temmuz 2017; 17:44:50 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |