|
TÜBİTAK, KAAN projesi dahil birçok önemli anlaşmalar yaptı
-
-
Güçler birliği ile inşallah projeler hayata geçer.
-
Pkk'ya teslim olacaklarmış o zaman artık böyle şeylere gerek yok. O kadar övünüyorlardı silah yaptık bomba yaptık pkk bitiyor. Eee yaptınız da ne işe yaradı aw
-
Yurt içinde PKK bitti. bu gerçek seni üzmüyor değil mi?
Karabağ zaferine sevinmişsindir diye tahmin ediyorum.
Libya ile deniz yetki alanı anlaşması ile Yunanistan-İsrail boru hattı projesinin çöpe gitmesine üzülüyor olamazsın.
Dünyadaki en büyük SİHA ihracatçısı olmamız ile gurur duyduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 23 Ekim 2024; 15:36:06 >
-
KAAN projesi öyle büyük bir proje ki Türkiye'nin gelecek 100 yılını olumlu yönde şekillendirecek teknolojik bağımsızlık savaşı diyebiliriz. Tabi ki her savaş zordur. bu savaş da çok zor geçecek.
-
Pkk bitti mi? Buna ancak salaklar inanır. Hepsi Pyd'ye geçti. Pyd'nin +100 bin militanı var. Ayrıca pkk bittiyse neden pkk'ya teslim oluyorlar? Neden terör öğügü lideri salınması ve örgütü lağvetmesi isteniyor. Klasik akp kitlesi işte. Seçimden önce muhalefet Demirtaşı serbest bırakacak diye propaganda yapanlar bugün Öcalan'ın serbest bırakılmasını devlet aklı diye yorumluyor
-
ak parti terörle mücadele ve savunma sanayi de iyi gidiyordu, bu öcalan işi nereden çıktı, ey ak parti öcalanı, ne pkk ne pyd ne de ayrılıkçı kürtler dinler , yanlış yoldasın dön, bunun çaresi Türkiye nin savunma sanayinde çok güçlü olması ve nükleer silah sahibi olmasıdır, yoksa ne iç isyanı engelleyebiliriz ne de pyd pkk tehlikesini, öcalanın konuşmaıs ile olacak iş değil bu, buradan mansur chp si çıkar demedi demeyin sonra ey cumhur ittifakı.
-
Yurt içinde bitti dedim. Yurt içinde bitmesine üzülmüyorsun değil mi?
-
Birader anlayışın mı kıt senin pkk bitmedi hepsi Ypg'ye geçti. Kendi istekleriyle Suriye'de devlet kurmak için oraya oraya geçtiler. Zaten pkk, ypg ve pjak hepsi aynı şey. Pkk bitti akp progandasıdır o da Bahçelinin Öcalanı serbest bırakalım konuşmasıyla çürümüştür. Pkk bitse neden öcalan çıkarılmak isteniyor. Hoş bu olmayacak +100 bin militanı olan sırtını Abd ve İsrail'e yaslayan bir terör örgütü asla vazgeçmez.
-
kıtmısın. ben PKK bitti demiyorum. Yurt içinde bitti. var diyorsan göster tepesine binelim.
-
Totomuzun dibinde 100 yıllık derli topraklara zamanı geldiğinde ele geçirilecek devletler kurdurulmuştu, şimdi ince ince ele geçirmeye çalışıyorlar, karışmak isteyene katilin hamisinden sık sık tehdit geliyor, gemilerim orada duruyor, her zaman yanınızdayız mesajı ayarlı çalışıyor, ayrılıkçı tayfaların ırak ve suriye'de bulunması desteklenmesi bu sebepten, devletin arka planda halkın bilmediği işletmek istediği bir süreç var.
Bizler burada sürecin detayını bilemesek te az çok tahmin ediyoruz.
İzleyelim bakalım 2.bir açılım saçmalığı izlemek istemeyiz açıkçası.
-
Bak anlaması çok basit. Bitmedi Suriye'ye çekildi. Bitti demek başka bir anlama geliyor. Suriye'de devlet kurmak üzere oldukları için oraya kendi istekleriyle gittiler. Yani askeri operasyonlarla bitmiş bir pkk yok. Ayrıca Türkiye'de bitti demek çok saçma. Pkk Türkiye'nin toprak bütünlüğüne göz dikmiş bir örgüt sınırlarımızda +100 bin militan ülkemizde olsa ne olur olmasa ne olur. Sanki girmesi çok zor. Bak az önce saldırı düzenlendi. Şehitler var
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 23 Ekim 2024; 16:36:11 > -
Kaan'ın havalanıp şu terör yuvalarını vurmasını heycanla bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yurt içinde PKK bitti. bu gerçek seni üzmüyor değil mi?
Karabağ zaferine sevinmişsindir diye tahmin ediyorum. Libya ile deniz yetki alanı anlaşması ile Yunanistan-İsrail boru hattı projesinin çöpe gitmesine üzülüyor olamazsın. Dünyadaki en büyük SİHA ihracatçısı olmamız ile gurur duyduğunu düşünüyorum. |
KAAN projesi öyle büyük bir proje ki Türkiye'nin gelecek 100 yılını olumlu yönde şekillendirecek teknolojik bağımsızlık savaşı diyebiliriz. Tabi ki her savaş zordur. bu savaş da çok zor geçecek.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X