Şimdi Ara

Starlink Türkiye genel müdürü belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starlink Türkiye genel müdürü belli oldu
    Elon Musk, Türkiye’deki faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. Tesla Model Y’nin ülkemizde ciddi bir rağbet görmesi bir yana tüketiciler uydu tabanlı internet hizmeti Starlink için de heyecanlı bir bekleyiş içinde. Elon Musk ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasında yapılan görüşmeden günler sonra Aralık 2020’den beri faaliyette olan Starlink Turkey’in genel müdürü de belli oldu.

Starlink Türkiye genel müdürü Kemal Geçer oldu

Elon Musk ile Erdoğan’ın 18 Ekim’de yaptığı görüşmenin üstünde birkaç gün geçmişken Musk’un Türkiye’deki şirketlerinden Starlink Turkey’de önemli bir değişiklik yaşandı. Starlink Türkiye Genel Müdürü kim sorusu bu vesileyle kısa süre önce cevaplandı. Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanan karara göre Kemal Geçer, Starlink Türkiye genel müdürü oldu.

Ayrıca Bkz.Türkiye’ye gelmesi gündemde olan Starlink'in abone sayısı 2 milyonu geçti

Kemal Geçer ismi bir yerden tanıdık geliyor olabilir zira kendisi aynı zamanda Tesla Türkiye’nin genel müdürlüğünü de yürütüyor. Hem Tesla Türkiye hem de Starlink Turkey’in genel müdürlü olan Geçer, Tesla’daki görevinden önce Lufthansa Hava Yolları’nın genel müdürüydü.

Öte yandan Starlink adım adım Türkiye’deki müşterilerine hizmet vermeye doğru ilerliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, SpaceX çatısı altında yaşayan Starlink için gerekli başvurunun yapıldığını ve talebi değerlendirdiklerini açıklamıştı. Ancak an itibariyle Starlink’in Türkiye’de ne zaman veya nasıl hizmet vereceği, fiyatlandırmanın ne olacağı belirsiz durumda. Ancak gelişmeler gösteriyor ki bu soruların cevabı için çok fazla beklemeyeceğiz.

Kaynak:https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/starlinke-de-ayni-ismi-atadi-elon-musk-starlink-turkiye-icin-harekete-gecti-42337177

• Yerel fiyatlandırma olursa köylerde kasabalarda internetsiz yer kalmaz

Çok yakın zamanda binlerce insanımızı kaybettik depremlerde yerel servis sağlayıcıların nasıl hepsinin sınıfta kaldığını gördük.

Yakında gelecek Marmara depremi tüm ülkeyi karanlığa boğacak iletişimi komple kesecektir en azından uydudan çalışan bir internetimiz olur
  • Fahiş fiyatlara Hazırmısınız? Hali hazırdaki İSS’ler 50-200 TL arası fiyat açıklayınca olur mu öyle şey diyenler Starlink 2026 da aktif olup kullanılmaya başlayınca çok pürüz var
    arada o yüzden 2026 yazdım koşa koşa alacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki fahiş fiyatlı olacak. Ne bekliyorsunuz gigabit interneti 200-300 liraya satmalarını mı ? Kaldı ki Starlink ABD'de yaşayanlar içinde pahalı bir servis. ABD coğrafyası geniş olduğundan dağ başında, kasabada vs yaşayanlar mecburen almak zorunda kalıyor.

• Yerel fiyatlandırma olursa köylerde kasabalarda internetsiz yer kalmaz

Çok yakın zamanda binlerce insanımızı kaybettik depremlerde yerel servis sağlayıcıların nasıl hepsinin sınıfta kaldığını gördük.

Yakında gelecek Marmara depremi tüm ülkeyi karanlığa boğacak iletişimi komple kesecektir en azından uydudan çalışan bir internetimiz olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mantıkli bakmak lazim. Nüfus yoğunluğunun çok büyük bir oranı büyük sehirlerde. Burada zaten altyapı mevcut. Genç nüfus oranının da yüksek olduğunu dusunursek oyun gibi etkenler Starlink'i ilk tercih olmaktan çıkarıyor. Ayrica ekipman kurulumu da metropol hayatında zor bir şey.Bunun için hedef kırsal olmalı ve aylık 500₺ geçmez ise çok iyi olur.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Turkcell reklam yapıyordu hani deprem olursa hazırız dron şeklinde şebeke yayıncılarımız var diyordu.tek yaptığı Turkcell’in zam zam zam fahiş zam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatları açıklıyorum. Anten fiyatı: 16.999₺
    Başlangıç Abonelik: 2999₺
    Antenli abonelik : 3999₺ / 24 ay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknoloji buyuleyici bir sey. Gecen gun rastgele havaya baktigimda Starlink uydularinin ip gibi dizilmis sekilde hareket ettigini izledim.

• teknoca kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar gayet iyi olur boyle olursa. Superbox 15 MBPS sinirsiz 1000+ TL

• Hayırlı olsun.Yurtdışı fiyatları malumunuz bu hizmeti alacaklar sanırım kırsal kesimde hizmet alamayanlar tercih edecektir.Yoksa şehirlerde yaşayan adamın
    bu hizmetle pek işi olmaz düşüncesindeyim.

• Fiyatların genel anlamda pahalı görünmesi muhtemel ancak yerel fiyatlandırma olursa kesinlikle tercih edilebilir seviyelerde bir pahalılık söz konusu olur. Operatörlerin onlara en çok ihtiyaç duyduğumuzda gösterdiği performans ortada. İnternetin hak ve ihtiyaç olduğu günümüzde olacaksa tek lüksümüz o olur.

Ekleme: Yüksek ping vs. gibi pürüzler tam anlamıyla giderilmeden zaten yaygınlaşması pek beklenemez bu hizmetin. Görelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 28 Eylül 2023; 18:12:11 >
  • Giriş fiyatı yüksek olursa çöp firmalarda fiyatını yükseltecek olan yine gariban halka olacak zaten halk için ne var ki bu ülkede

• Fiyatlandırma başta netflix gibi ucuz sonra katlamalı ve kitlemeli olacak

• Global 100usd , TR fiyatıda benzer olur.

Adamlar deprem zamanı yardım etmek istedi bizim çok bilen devlet yetkililerimiz kabul etmedi. Şimdiyse ülkeye çağırdılar :D

• fenomen1701 F kullanıcısına yanıt

Köyde elektrik sayacına fatura kesmeye geliyorlar. 10 yıldır faturayı 2 km ileriden çıkarıp getiriyor gelen eleman. Türkcel boş laf yapıyor. Türk telekomun mobilden 150mbps üzeri hız verdiği yere Türkcel 2g bile veremiyor.

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt

Eee bundan bize ne ? Parası olan alsın. Parası olmayan başka çareler arasın. Benim köydeki eve hiç bir iss altyapı getirmiyor. O gün maddi şartlarım el verirse bu tarz bir hizmeti almak isterim. Siz anca boş laf yapın.

• En ucuz olduğu ülke Brezilya 44$, en pahalı olduğu yer Avustralya 95$ Türkiye’de de ucuza satacaklardır yoksa bazı yerlere satmaları imkansız.

• Ping çok önemli. Bana 30 ms altı ping verecekse, bir çok lüksümden vazgeçer alırım.

https://starlinkinsider.com/starlink-price/
    1000-1500 arası olur diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.