|
Turkcell Genel Müdürü: '5G ihalesinde en büyük payı biz alacağız'

-
-
En büyük kazığı kimin saplayacağı da belli oldu desene
Dünya fiyatlarını kaça katlayacaklar acaba
Hizmetin kalitesiz olacağı Allah'ın emri gibi bişey zaten
-
Benim tahminde en iyi paketi Turkcell sonra Türk telekom en son olarak Vodafone alacağıdir.
Turkcellde para var en son 36 milyon müşterileri vardı. Diğerleri ekonomik olarak turkcell ile rekabet edecek durumda değil. Etseler bile müşterileri az. Gereksiz yere pahalı olan paketi alacaklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaprağı yedik. İstanbul tuzla buz olduğunda kimse kimseye ulaşamayacak :)
Geliyor sınırsız tarifeler 😎
(İnşallah)
5G gelse bile baz istasyonları ilk beş yılda ancak 4G olduğu düzeye ancak gelir düşüncesindeyim.
-
Yeni 5G tarifeleri adı altına yine öpüleceğiz diye okudum...
-
Alır turkcellden memnunum ben umarım kısa sürede artık 5g ye geçeriz.
-
Yapma bee!
-
ver vaatleri ver mehteri hadi bakalım
-
quote:
4G frekans ihalesinde en büyük frekans aralığını ve altyapıyı biz aldık, 5G'ye geldiğimizde de en fazla frekansı biz alacağız
quote:
Haziran 2020'de Turkcell'in dolaylı en büyük ortağı konumunda olan Telia Company, %24,02 oranındaki dolaylı hissesini 530 Milyon Dolar'a Türkiye Varlık Fonu'na ve LetterOne'ın kurdugu IMTIS Holdings'e sattı. Çukurova Holding ise %13.76 dolaylı rehinli hissesini 1.61 Milyar Dolar'a Türkiye Varlık Fonu'na sattı.[16] Türkiye Varlık Fonu Ekim 2020'de %26.2 imtiyazlı hisse ile Turkcell'in kontrolünü elde etti
quote:
...Türkiye Varlık Fonu 10 Temmuz 2018 tarihinde 1 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Cumhurbaşkanlığı'na bağlandı
tr.m.wikipedia.org
Türkiye Varlık Fonu - Vikipedihttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_Varl%C4%B1k_Fonu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen öyle... Vodafone veya Aycell & Aria yani Avea alacak değil ya :)
-
5g ile beraber sınırsız internet ve sabit interneti geliştirseler keşke.
Aşağıdaki gibilerin, kamunun/milletin parasını (talimatla) kullanırken takındıkları utanmazca tutum aklıma geldi:
Bize Masal Anlatmayın youtube
Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar Burada en büyük hayırsever benim en çok parayı ben verdimhttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=NZKceuTvGHs
Acaba ilgili müdür, gün gelip:
"Ben olmasam Türkiye'ye 5G de gelmezdi" falan da der mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçen meraktan uygulamasına girip paket fiyatlarına baktım. 20 gb internetli 2000 dk lı paket vardı galiba 600 lira civarındaydı. Her operatörde her yerde çekmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil ağ Turkcell'in tekelinde, dayıyor. Yıllardır altyapı kuracak.
Fiber altyapı Türk Telekom tekelinde, dayıyor. 25 yıldır alt yapı kuracak(!)
Memlekette işini yapacak yapmıyor, öpen öpebildiği kadar öpüyor.
-
Sadece 19.999₺ Samsung a16 5g modeli hayırlı olsun.
Normal modeli 6 sene güncelleme alacak ama Turkcell versiyonu allaha emanet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatandaşın cebindeki paranın da büyük payını da Turkcell alacak. Adında Türk olduğu için midir bilemedim, 10 alıp 5 bile vermeyen bir şirket. Vodafone bile 10 alsa en azından 5 veriyor. Turkcell 10 almasına rağmen 1 veriyor. Eğer 0 etkisiz eleman olmasa 0 verecek de, yasalar buna müsade etmiyor. Bir yolunu bulsa bunu da yapar.
Turkcell adındaki Türk'ü çıkar da Türk imgesini daha fazla aşağılama. Adın da KazikCell olsun.
Yeni 5G tarifeleri adı altına yine öpüleceğiz diye okudum...
|
Mobil ağ Turkcell'in tekelinde, dayıyor. Yıllardır altyapı kuracak. Fiber altyapı Türk Telekom tekelinde, dayıyor. 25 yıldır alt yapı kuracak(!) Memlekette işini yapacak yapmıyor, öpen öpebildiği kadar öpüyor. |
Aşağıdaki gibilerin, kamunun/milletin parasını (talimatla) kullanırken takındıkları utanmazca tutum aklıma geldi:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=NZKceuTvGHs Acaba ilgili müdür, gün gelip: "Ben olmasam Türkiye'ye 5G de gelmezdi" falan da der mi acaba? |
En büyük kazığı kimin saplayacağı da belli oldu desene
Dünya fiyatlarını kaça katlayacaklar acaba Hizmetin kalitesiz olacağı Allah'ın emri gibi bişey zaten |
Sadece 19.999₺ Samsung a16 5g modeli hayırlı olsun.
Normal modeli 6 sene güncelleme alacak ama Turkcell versiyonu allaha emanet |
Yaprağı yedik. İstanbul tuzla buz olduğunda kimse kimseye ulaşamayacak :)
|
Benim tahminde en iyi paketi Turkcell sonra Türk telekom en son olarak Vodafone alacağıdir.
Turkcellde para var en son 36 milyon müşterileri vardı. Diğerleri ekonomik olarak turkcell ile rekabet edecek durumda değil. Etseler bile müşterileri az. Gereksiz yere pahalı olan paketi alacaklar |
Vatandaşın cebindeki paranın da büyük payını da Turkcell alacak. Adında Türk olduğu için midir bilemedim, 10 alıp 5 bile vermeyen bir şirket. Vodafone bile 10 alsa en azından 5 veriyor. Turkcell 10 almasına rağmen 1 veriyor. Eğer 0 etkisiz eleman olmasa 0 verecek de, yasalar buna müsade etmiyor. Bir yolunu bulsa bunu da yapar. Turkcell adındaki Türk'ü çıkar da Türk imgesini daha fazla aşağılama. Adın da KazikCell olsun. |
Benzer içerikler
- gizli hikaye bakma
- instagram profilime kim baktı
- instagramdan nasıl para kazanılır
- whatsapp web cihaz bağla
- font bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X