Şimdi Ara

Turkcell Genel Müdürü: '5G ihalesinde en büyük payı biz alacağız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Genel Müdürü: '5G ihalesinde en büyük payı biz alacağız'
    Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Barselona’da düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde 5G ihalesi ve Türkiye’de üretilecek 5G’li telefonlar hakkında CNBC-e'ye açıklamalarda bulundu.

5G ihalesinin 2025 yılı içerisinde yapılması ve ilk sinyalin 2026’da verilmesi hedefleniyor. Turkcell, 4.5G ihalesinde olduğu gibi 5G ihalesinde de en yüksek payı almayı hedefliyor. 5G ihalesi ile birlikte 700 MHz, 3,5 GHz, 26 GHz frekansları tahsis edilecek. Turkcell, en yüksek frekanslar için rekabete girecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Taha Koç, “4G frekans ihalesinde en büyük frekans aralığını ve altyapıyı biz aldık, 5G'ye geldiğimizde de en fazla frekansı biz alacağız.” dedi.

Ayrıca Bkz.Turkcell ve Samsung'dan dev iş birliği: Türkiye’de 5G’li 100 bin telefon üretilecek

Türkiye'de 100 bin 5G'li telefon üretilecek

GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde Turkcell ve Samsung, Türkiye’de üretilecek 5G’li telefonlar için iş birliğini duyurmuştu. Anlaşmaya göre 2025 yılı içerisinde Türkiye’de 5G’li 100 bin adet Samsung telefon üretilecek. Bu telefonlar Turkcell müşterilerine özel avantajlarla satılacak.

Yerli üretim 5G'li Samsung telefonların fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye’de hangi telefon modellerinin üretileceği açıklanmadı ancak Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, telefonların fiyatı hakkında bilgi paylaştı. Samsung ile Çerkezköy'de 100 bin telefon üreteceğini ve bu telefonların yaklaşık 20 bin liradan satılacağını söyledi.

Kaynak:https://www.cnbce.com/haberler/turkcell-genel-muduru-koc-4g-ihalesinde-oldugu-gibi-5g-ihalesinde-de-en-buyuk-payi-biz-alacagiz-h10192

• Vatandaşın cebindeki paranın da büyük payını da Turkcell alacak. Adında Türk olduğu için midir bilemedim, 10 alıp 5 bile vermeyen bir şirket. Vodafone bile 10 alsa en azından 5 veriyor. Turkcell 10 almasına rağmen 1 veriyor. Eğer 0 etkisiz eleman olmasa 0 verecek de, yasalar buna müsade etmiyor. Bir yolunu bulsa bunu da yapar.

Turkcell adındaki Türk'ü çıkar da Türk imgesini daha fazla aşağılama. Adın da KazikCell olsun.

• En büyük kazığı kimin saplayacağı da belli oldu desene

Dünya fiyatlarını kaça katlayacaklar acaba

Hizmetin kalitesiz olacağı Allah'ın emri gibi bişey zaten

• Benim tahminde en iyi paketi Turkcell sonra Türk telekom en son olarak Vodafone alacağıdir.

Turkcellde para var en son 36 milyon müşterileri vardı. Diğerleri ekonomik olarak turkcell ile rekabet edecek durumda değil. Etseler bile müşterileri az. Gereksiz yere pahalı olan paketi alacaklar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaprağı yedik. İstanbul tuzla buz olduğunda kimse kimseye ulaşamayacak :)

• Geliyor sınırsız tarifeler 😎

(İnşallah)

• 5G gelse bile baz istasyonları ilk beş yılda ancak 4G olduğu düzeye ancak gelir düşüncesindeyim.

• Yeni 5G tarifeleri adı altına yine öpüleceğiz diye okudum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alır turkcellden memnunum ben umarım kısa sürede artık 5g ye geçeriz.

• Yapma bee!

• ver vaatleri ver mehteri hadi bakalım Turkcell Genel Müdürü: '5G ihalesinde en büyük payı biz alacağız' 

• quote:

4G frekans ihalesinde en büyük frekans aralığını ve altyapıyı biz aldık, 5G'ye geldiğimizde de en fazla frekansı biz alacağız

quote:

Haziran 2020'de Turkcell'in dolaylı en büyük ortağı konumunda olan Telia Company, %24,02 oranındaki dolaylı hissesini 530 Milyon Dolar'a Türkiye Varlık Fonu'na ve LetterOne'ın kurdugu IMTIS Holdings'e sattı. Çukurova Holding ise %13.76 dolaylı rehinli hissesini 1.61 Milyar Dolar'a Türkiye Varlık Fonu'na sattı.[16] Türkiye Varlık Fonu Ekim 2020'de %26.2 imtiyazlı hisse ile Turkcell'in kontrolünü elde etti

quote:

...Türkiye Varlık Fonu 10 Temmuz 2018 tarihinde 1 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Cumhurbaşkanlığı'na bağlandı

tr.m.wikipedia.org
    Turkcell - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Turkcell

tr.m.wikipedia.org
    Türkiye Varlık Fonu - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_Varl%C4%B1k_Fonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Epirus kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle... Vodafone veya Aycell & Aria yani Avea alacak değil ya :)

• 5g ile beraber sınırsız internet ve sabit interneti geliştirseler keşke.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki gibilerin, kamunun/milletin parasını (talimatla) kullanırken takındıkları utanmazca tutum aklıma geldi:

Bize Masal Anlatmayın youtube
    Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar Burada en büyük hayırsever benim en çok parayı ben verdim
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=NZKceuTvGHs

Acaba ilgili müdür, gün gelip:

"Ben olmasam Türkiye'ye 5G de gelmezdi" falan da der mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen meraktan uygulamasına girip paket fiyatlarına baktım. 20 gb internetli 2000 dk lı paket vardı galiba 600 lira civarındaydı. Her operatörde her yerde çekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil ağ Turkcell'in tekelinde, dayıyor. Yıllardır altyapı kuracak.

Fiber altyapı Türk Telekom tekelinde, dayıyor. 25 yıldır alt yapı kuracak(!)

Memlekette işini yapacak yapmıyor, öpen öpebildiği kadar öpüyor.

• Sadece 19.999₺ Samsung a16 5g modeli hayırlı olsun.

Normal modeli 6 sene güncelleme alacak ama Turkcell versiyonu allaha emanet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaşın cebindeki paranın da büyük payını da Turkcell alacak. Adında Türk olduğu için midir bilemedim, 10 alıp 5 bile vermeyen bir şirket. Vodafone bile 10 alsa en azından 5 veriyor. Turkcell 10 almasına rağmen 1 veriyor. Eğer 0 etkisiz eleman olmasa 0 verecek de, yasalar buna müsade etmiyor. Bir yolunu bulsa bunu da yapar.

Turkcell adındaki Türk'ü çıkar da Türk imgesini daha fazla aşağılama. Adın da KazikCell olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.