|
Bildirim
sandıkta görüşürüz fiyat artışı varmı yok mu...
|
Bu ulkenin basindakilerde is yok insanlarla resmen alay ediyorlar
|
O sizin ciddiyetsizliğiniz
|
Nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz kadar gerçekçi bir cümle yok. Müstehak.
|
Bunlar insanları aptal yerine koyuyorlar.
100mps internet kullanıyorum 95tl. Şuan yeni paket almaya kalksam 220tlden aşşa yok. Aga yokya yok bunlar diyorki siz gerizekalısınız körsünüz 100tlden 250 tl çıkarttık azcık zam yaptık işte körmüsünüz..!!! |
Sandıkta ne görüşecekmişiz? Adamların seçmen kitlesi belli. Evine ekmek almaktan aciz sosyal yardımlarla geçinenler ve ülkenin kaymağını yiyen zengin kesim. Bu ikisinin internet fiyatlarıyla ilgili bir şikayetinin olduğunu mu düşünüyorsun?
|
Yıl olmuş 2019 hala akp nin kaybedeceğini sananlar var
|
Dolar 3 ₺ iken senin internet 33$ idi. şimdi 40 $. yani topu topu 7$ cık artmış. 220₺ ye çıkması hükümetin problemi değil, o TL nin problemi. Yoksa köprü geçiş fiyatları da sabit 40$. Zam geldi diyenin alnını karışlarım. TL bazında güncellendi. Türkiye de ekonomi dolarla. Halkta dolar yoksa bu hükümetin suçu mu? Gidin dolarla maaş ödeyen iş bulun, bu kadar basit. 🤣🤣🤣 (ironi)
|
Senaryoyu yazıyorum;
Gelen tepkiler üzerine yarın birgün cumhurbaşkanı çıkar der ki; "Yaa bu nasıl iş benim halkım internete giremeyecek mi böyle açık gözlülük olur mu, bu fahiş fiyat nedir? Talimatı verdim derhal zabıtalar gidecek, gerekirse serverları, hatları bağlarız..." Sonra, padişahım çok yaşaaaa *Rantın dibine vur, sonra ülkeyi mahvettiler dikey mimari yaptılar, *Elektriğe %40 bindir, sonra %10 indir, sonra haaahhahaa şaka yaptım de %15 dağıtım bedeline bindir. . . . |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockConn -- 21 Ocak 2019; 19:45:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ocak 2019; 18:27:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|