Şimdi Ara

Ulaştırma Bakan Yardımcısı: 'AKN'den sonra ciddi fiyat artışı yok' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
12.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi bok olmaz. Çok net söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi bir artış yok demeleri çok şaşırtıcı.

Ben indirim yaptık demelerini bekliyordum. Sonuçta mesela 2019 yılı öncesinde 16 mbps akn siz tarife 100 kusur liraydı. Şimdi 95 liraya indi.

• Durun kardeşim olmaz :)

• Beyin bedava

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değilde aynı anda hem bakan yardımcısı hem türk telekom yönetim kurulu başkanı nasıl oluyor arkadaş? Türk telekomun başına geçen fiyat artışı yok der tabi.Çadır devletine döndük resmen.

• Bu performansla çok yakında kardeşi gibi bakan olur.
  • Anladığım kadarı ile firmalar bu olaya biz kullanıcılar gibi bakmıyorlar.

Onlara göre BTK artık akn li paket satma izni vermiyor. O zaman " bu durumda bizde sadece AKN siz paketleri satarız " diye hareket ediyorlar

AKN siz paketleri hep uçuk fiyatlı olduğu için onların bakış açısından azcık zam gelmiş oluyor.

Firmalara göre AKN kalkamadı sadece artık AKN si olan paket satma yasağı geldi. Bize AKN siz interneti hiç bir şart altında AKN li internet fiyatına satmayacaklar.

Satmamak için en gerekiyorsa yapıyor adamlar.
  • Ben ciddi bir fiyat artisi yok demedim fiyata bir artısı yok dedim

• Senaryoyu yazıyorum;
    Gelen tepkiler üzerine yarın birgün cumhurbaşkanı çıkar der ki; "Yaa bu nasıl iş benim halkım internete giremeyecek mi böyle açık gözlülük olur mu, bu fahiş fiyat nedir? Talimatı verdim derhal zabıtalar gidecek, gerekirse serverları, hatları bağlarız..."
    Sonra, padişahım çok yaşaaaa

*Rantın dibine vur, sonra ülkeyi mahvettiler dikey mimari yaptılar,
    *Elektriğe %40 bindir, sonra %10 indir, sonra haaahhahaa şaka yaptım de %15 dağıtım bedeline bindir.
    .
    .
    .
  • akn kalkmadıki bende hala akn var.100kb ile internet keyfi yaşıyorum.
  • CW_X kullanıcısına yanıt
    Bir de CHP ve İş Bankasına laf ederler.

• İki gün sonra görürüz. Hele seçimler bir yapılsın, en az iki katı zam gelecek. Bekleyen bir sürü inşaat var. Bu kadar borç içinde (yapılmasına kötü demiyorum ama sanki kaçıyormuşçasına) hem Çanakkale Köprüsü, İkinci Marmara Tüneli ve hızlı tren inşaatları devam ediyor. Bir dur, ülke bir soluklansın ya. %100 kendi kaynaklarımızla yapılsa neyse ama hep yabancı ortak ve/veya sermaye var. Döviz kökledi gidiyor, nasıl ödenecek peki? Ülke içinde nakit para dönmüyor ya, ha bire kredi müjdeleri veriliyor. Kullanan, karşılığını nasıl ödeyecek?

• AKN'den sonra ciddi bir oy artışı yok.

• Dalga geçiyor . . .

• halk ağır vergiler altında eziliyordu.
  • "Dr. Ömer Fatih Sayan, Bakanlık görevinin yanı sıra Türk Telekom’da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstleniyor. "

Yorum yapmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim kozu. Anketlerde bekledikleri oyları göremezlerse zamladıkları fiyatları indirdik diye dalga geçecekler milletle. Bu tip adamlara ateistler bile beddua ediyor ahiret ve hesap sizlere var olsun diye.

• Yalancıyı nasılsa ÖPMÜYORLAR ya bu ülkede ondan..

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    o zaman kendilerine mi dur demişler :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.