< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Genel Müdürü: '5G ihalesinde en büyük payı biz alacağız' (2. sayfa)

-
-
Elliki yüzünden gelişim olmuyor çünkü tekelleştirip kaynakları kendi aralarında döndürüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınırsız olmadıktan sonra isterse gigabit hız olsun. Sınırsız mobil internet şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelsin 4-5 K paket fiyatları
-
Vay be... Görmemiştim bu videoyu. Neyse ki Reis orada ağzının payını vermiş herkesin içinde.
-
Vermiş ama pek saygıdeğer beyefendi nedense halen görevinin başında!
Midhat Paşa'nın kemikleri sızlamış mıdır acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
5g bahanesiyle kerkilmek nasıl olcak çok merak ediom. onun tadı başkadır. zevkten uykularım kaçtı.
-
Arkadaş belki 20 yılı geçmiştir turkcell kullanıyodum işim gereği dağ bayır köy geziyo enerji işindeyim parasında da değilim dağ da çekiyor konuşuyorum ama gel gelelim internet yok arızalı hattı resim video çekicez yok arkadaş vodafone geçtik ha yalan değil konuşma problem ama internet iyi bu nasıl liderlik şimdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkcell birilerinden söz mü aldı?
-
Yönetim kuruluna bakmak yeterli
Yerli 5G cep telefonu.
Almayım. 😂
En büyük payı almak zorunda zaten, en fazla aboneye Turkcell sahip. En fazla ihtiyaç Turkcell'de. Vodafone gidip en büyük payı alsa boş şebeke yatar. Artık önüne gelene sınırsız kakmaya çalışır gerçi. Fena da olmaz. :D
-
Bence 5g ile vodafone çok müşteri kazanacak turkcell tam tersi müşteri kaybedecek
vodafone bi kuruş vermez Türkiye'ye, elin ingilizi ne yatırım yapacak. Vatandaş, devlet memuru olan ttelekom ve turkcell yöneticilerinin umrunda olmaz. Yatırım yapmasalar bile aynı maaşı alıyorlar. Bu üçlü çeteden bi gram fayda beklenmez. Alt yapının falan zerre düzeleceğini zannetmeyin. Havalimanı falan göstermelik bizde de 5g var diyecekler o kadar. Bunların faiş tarifelerini kullanmak enayilik, netgsm devam
-
Vodafone un rekabette iyi konumda olması lazım umarım aynı hatalari yapmazlar ve iyi frekans alirlar
Fibere faydası olacak Ankara'da Telekom deli gibi fiber döşüyor her yere. Vodafone un en fazla para kazandığı pazarlardan tr yatırım yapar o yuzden
Göstermelik kardeşim ayni 4.5gde olduğu gibi merkezi bir kac noktada 5g gosterip devleti kandıracakar. Azicik trakya veya izmit civarlarini geçtin mi gprse düşüyorsun. vodafone guzel yere tezgah açtı, mevcut omurgadan guzel guzel nemalaniyor. 1 kuruş bile yatirim yapmaz, kendinizi kandirmayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 7 Mart 2025; 11:8:47 >
Trakyayi geçin Ankara'da bile çekmeyen çok yer var ancak daha iyisini ummaktan başka çare yok hocam. Temennim en azından 5G ile fiber altyapı biraz güçlenecek. Bir de 4g şebekesinin yoğunluğu azalacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtnedm82 -- 7 Mart 2025; 12:19:53 >
Ben karamsarım hocam ulkede resmen operator terörü var. Sehir merkezleri bile pik saatlerde kullanılmaz oluyor. Temenni ile iyi dilekle bizi daha cok öperler. Bu sorun toplumun herkesimini ilgilendiren bir problem. Toplumda is yok, orgutlenmeyi siyasetciler ve firmalar uzerinde baski kurmayi bilmiyoruz. Biz buna layigiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X