|
Geliştiricilere güzel haber: Türkiye’nin kamu destekli ilk oyun kuluçka merkezi OGEM açıldı
-
-
Helal olsun bu adam her yerde her alanda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrik ediyorum başarılarınızın devamını dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Helal başkana.
-
“Bu dünya hayatı, yalnızca bir oyun ve tutkulu bir oyalanmadır. Gerçekten ahiret yurdu ise, asıl hayat odur. Bir bilselerdi.” {Ankebut Suresi 64. ayetin meali}
Sayın başkan zekanız yüksek siyasi kabiliyetiniz de öyle. Umarım dünya eğlencesi ile meşgul olduğunuz kadar toplumumuzun ahlaki ve manevi ihtiyaçları ile de meşgul olursunuz.
-
-
burası 5 harfli haber sitesi değil, tebrik etmen gerekir
-
Hayırlı olsun.
-
Lan şu adamında faydalı bir iş yaptığını sonunda gördük 2.5 senede.
Gerçi adam ne yapsın kendisine seçim kazandıran hdpkk'ya diyet ödemekten iş yapamaz halde garibim.
Ha birde 9500'e yakın kapalı ihale yapmış. Güya hepsi açık ihale olacaktı, seçim propagandası öyleydi.
Demek arada yandaşa ısmarlama ihale verirken bu işi yapmayı başarmış. Bu işden bakalım kimleri zengin ediyor yakında kokusu çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geç bile kaldık ama nereden başlasak kârdır. Umarım bunu bile eleştirecek sığ kafalılar yoktur. Gelecek de ülkeye katma değer sağlayan, önü açık bir sektör ve dünya artık özellikle de Metaverse projeleriyle beraber farklı bir noktaya gitmeye başladı. Umarım devlet olarak daha da gelişerek devam eder.
-
Başkanım yine ampülleri kudurtmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun sektörü çok büyük kazançlı ve geleceği olan bir sektör peak oyun şirketini 1.8 milyar dolara satıldı mesela devlet destekli olmasını cok isterdim ama Sandford'da doktora yapan adama bile internetci arkadaş diyenlerin bu işlere kafasının basıp desteklemesini beklemek hata olur
bunun dar gelirliye ne faydası var diyen çıkmamış, tebrikler güzel bir girişim.
-
Alâkaya maydonoz, gel bize bazı bazı.
Fallout 3 gibi bir oyun yapın.
-
Kaynak gösterebilir misiniz?
Ülkede 85 bin tane cami ve ondan fazla da din görevlisi ile birlikte bir dünya imam hatip var. Onun da ötesinde bir sürü dini içerikli kanal var. Hala daha ahlaki ve manevi ihtiyaçları tatmin edilmedi ise burada belediye başkanı değil milli eğitim ve diyanete laf etmeniz yerinde olur kanaatindeyim.
Oyun geliştiren firmalara/gruplara destek olunması güzel bir davranış. Başarılı oyunlar yurtdışından döviz getirecekler aynı zamanda. Olaya buradan bakmak lazım
Fizikçi yerine çaycıyı seçen kitleye bu muameleyi yapmak hata. Üç günde bir cami aç şu haram bu haram de rabia heykeli falan yap kurtuluş savaşı veriyoruz de ben ekonomistim de tamam işte.
2-3 seneye katılacağım yarışma
-
kokusu çıkan sizin altınız olmasın :) korkudan salmaya başladınız.
Helal olsun bu adam her yerde her alanda
|
Başkanım yine ampülleri kudurtmuş. |
burası 5 harfli haber sitesi değil, tebrik etmen gerekir
|
Alâkaya maydonoz, gel bize bazı bazı. |
kokusu çıkan sizin altınız olmasın :) korkudan salmaya başladınız.
|
Fizikçi yerine çaycıyı seçen kitleye bu muameleyi yapmak hata. Üç günde bir cami aç şu haram bu haram de rabia heykeli falan yap kurtuluş savaşı veriyoruz de ben ekonomistim de tamam işte.
|
Ülkede 85 bin tane cami ve ondan fazla da din görevlisi ile birlikte bir dünya imam hatip var. Onun da ötesinde bir sürü dini içerikli kanal var. Hala daha ahlaki ve manevi ihtiyaçları tatmin edilmedi ise burada belediye başkanı değil milli eğitim ve diyanete laf etmeniz yerinde olur kanaatindeyim. Oyun geliştiren firmalara/gruplara destek olunması güzel bir davranış. Başarılı oyunlar yurtdışından döviz getirecekler aynı zamanda. Olaya buradan bakmak lazım |
bunun dar gelirliye ne faydası var diyen çıkmamış, tebrikler güzel bir girişim.
|
Ekrem imamoğlu geldiği günden beri belediyelerde çalışanlar ilk seçildiği gün önce küfür etti şu an başkanım başkanım diye geziyor, ve artık hiç bir bölüme torpil kaydırma yapılmıyor belediyelerde emin ol bizzat işin içindeyim, herşey tamamen şeffaf ve alanında bilgili insanlar, sadece ilgili bölümlere alımı yapılıyor.
|
Benzer içerikler
- instagram hikaye gizleme
- çizim programları
- amazon drive
- opera video indirme eklentisi
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X