Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğan '' Ortak fiber altyapı ve 5G teknolojileri 2020'nin ana gündemi olacak''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ortak fiber altyapı ve 5G teknolojileri 2020'nin ana gündemi olacak
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/ortak-fiber-altyapi-ve-5g-teknolojileri-2020nin-ana-gundemi-olacak-41408786

Evet 2020 yılında fiber altyapı ve 5G teknolojilerine önem vermeye başlayacağız sonunda.

Bu vesileyle fiber altyapı yaygınlaşıp 5g teknolojiside sorunsuz olarak vatandaşa sunulması bekleniyor.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda değerli forum üyeleri?

• Sözde kalmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hiç umudum yok
  • öne çıkaralım gündem olsun arkadaşlar

• 2025'ten merhaba.  

• Nereden nereye. Aradan 5 yıl geçmiş ama hala bu çalışmalar yapılmamış. İletişim alt yapısı konusunda çağdan en az 15 yıl gerideyiz.

• Dışı seni içi beni yakar bırakın bu teknolojileri getirmeyi BTK'nın görevini adam akıllı yapmalarını sağlasalar çağ atlayacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kentastisyoutube
    Nereden Nereye - Recep Tayyip Erdoğan #erdoğan
    https://www.youtube.com/shorts/Y4jQf8mnGa4?feature=share
  • Puskasd P kullanıcısına yanıt

BTK nin şikayet kısmı var. Ordan yazıyorsun Türk Telekom, Turkcell kendilerine şablon oluşturmuşlar. Onları kopyalıyorlar. Sonra iki sefer itiraz ediyorsun. Bu sefer cevap BTK dan geliyor. BTK da onların verdiği cevabı üstten kopyalayıp alıp sana veriyor. Sonra alta da kâğıt kullanmayın falan yazıyor. Ulan ben zaten sana online olarak yazıyorum. Hadi soruna çare bulmuyorsun. Kâğıt kullanma demek ne? Bu millet ile dalga geçiyorlar.

• Hortlatmak için yazlmamış ama bunlardan hiçbir halt olmaz bu hızla 2050 diyorum

• Bu konuda ülke en az 15 sene geri kaldı. İnsanlara internet alt yapısı verilmedi.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.