Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisligi ve Yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim... Ben bu sene 12. Sınıf ogrencisiyim 6. Sınıftan beri akşama kadar bilgisayar başında oturup kimsenin anlamadigi seyler yazarak yeni programlar uretme amacim/hayalim var. Bu yuzden de ilk 10binde bi universite de bil muh okumak istiyordum ama bugun ders calisirken aklima bunu yapmak icin bilgisayar muhendisi mi yoksa yazılım muhendisi mi yoksa ne olmak gerekiyor ondan emin olmadigimi anladim. Yardımcı olacak kisilere simdiden tesekkur ediyorum. Son olarak hedefim:
    1-İTÜ
    2-AGÜ
    3-YTÜ

Konuyu yanlış yere açmışsam doğru yeri soylerseniz orada açabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdeko -- 19 Ocak 2016; 13:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Programcı da olabilirsin tek hedefin kod yazmaksa onun dışında bil.müh daha iyidir.

• Doğru yoldayım yani? Çalısmaya devam.. bil mühendisi tam olarak ne yapar onu da ogrenebilir miyim?

• ortaokuldan beri yazilim gelistiriyorum. turkiyede artik herkes sozde bilgisayar muhendisi okudugu icin artik bi nebzeo bölüm kirlendi diyebilirim. yazilimda ilerlemek istiyorsan agirlikli olarak yazilim derslerinin görüldüğü Yazilim Muhendisligi okumani tavsiye ederim.
  • Sanirim forumda gormustum yazilim muhendisi olaraak en fazla bi bilgisayar muhendisinin yaninda calisirsin baska bi is imkani yok falan gibi seyler okumustum ondan dolayi biraz sogudum oradan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ceng.metu.edu.tr/~ucoluk/bm.html#Bilgisayar Mühendisliği

Okumanı tavsiye ederim.
  • Hocam cok teşekkür ederim gercekten cok işime yaradı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.