Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliğinden Sonra Yüksek Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

24 Yaşındayım bir bilgisayar teknikeriyim bilgi üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum. Şu an büyük global bir bilgisayar üreticisinde teknik destek uzmanı olarak çalışıyorum kurumsal cihazlara bakıyorum 3 sene oldu. Ancak benim uzun zamandır bir hedefim vardı bilgisayar mühendisliğine tamamlamak. Şu an yönetim bilişim sistemlerini açıktan okuyorum askerliği tecil ettirmek için, ALES yapabilirim aynı zamanda fakat yüksek lisans olarak elektrik elektronik bölümü düşünüyorum.

Şu an az çok demeden paramı biriktirmeye odaklanıp yavaş yavaş aile evinden çıkmaya hazırlıklar yapıyorum yatırımlar yapıp duruyorum.

Fakat uzun vadede benim o lisans diplomasını ve ardından yüksek lisans diplomasını almam gerekiyor.

Önceden DGS denemiştim fakat kontenjanlar patladı ailevi sıkıntılar, pandemi vs derken doğru düzgün çalışamadım. YKS'den hazırlanmakta biraz zaman alacak diyorum. Kafam karışık. Farklı şirketlere geçebilirsem onlar bana anlaşmalı oldukları üniversitelerden dilersem lisans ve yüksek lisans programlarına istediğim bölüme geçmem için yardımcı olacaklarını da söylüyorlar.

Biraz fikir alışverişi yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? İş gereği çok fazla ders çalışamıyorum pestilim çıkıyor akşamları buna bir çözüm bulmam gerekiyor. Ortalama veya iyi bir yerde okumak istiyorum.

Önerilerinize açığım.

• yksden gireceksen ilk 5 10 üniversite sonrası üniversitenin çok bir önemi yok 300k aşağısında çoğu yerde var bölüm rahat girersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.