Şimdi Ara

Bilgisayar Nasıl Kapatılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam herkese, dün yeni bir bilgisayar aldım bugüne kadar laptop kullanıyordum o yüzden kasanın nasıl kapatılacağını bilmiyorum. Dün gece bilgisayarı kapatmak için windows menüsüne geldim ve kapata tıkladım güncelleştirme vardı ama ben yapmadım. Ardından kasadaki ışıklar ve fanlar durdu monitörde sinyal gitti bende monitörü de kapattım ve çıktım. Sabah görev yöneticisinden baktığımda bilgisayarın 22 saattir açık olduğunu söylüyor yani dün kapatamamışım. Dün kasanın power tuşuna bastığımda ışıklar yanmıştı bende açtım sanmıştım. Kısacası kasayı tam olarak nasıl kapatabilirim ve direk power tuşuna basarak kapatırsam pc ye zarar gelir mi?

• Psu tuşundan kapat ( kasanın enerjisini sağlayan şey onun tuşu var)1 kerelik den bir şey olmaz ama çok yaparsan zararlı tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güç seçeneklerine gir. soldaki butona tıkla

sonra şu anda kullanılmayan ayarları değiştire tıkla. gelen ekranda hızlı başlatmayı aç seçeneğini kapat. bunu kapatman pcni yavaşlatmaz, kapat gitsin. makine sürekli açık gibi gözüktüğü için performans sorunu yaşanabiliyor bu açık olursa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.