Lütfen yardım edin moralim çok bozuldu!!
BenQ Zowie XL2411K 144 Hz'e ayarlanmıyor
Selamlar dostlar, laptopuma harici 144Hz ekran aldım (BenQ Zowie XL2411K) ve 60Hz oluyor en fazla. Bağlantıyı mini Display Port ile sağlıyorum, bu kablo ile 144Hz desteklemesi lazım değil mi?
Ayarları falan kurcaladım, bayağı 60Hz olarak ayarlanabiliyor en fazla.
- RTX 2060
- i7 10750H
- 32 GB RAM
Kiloluyken de göbeğim vardı şimdi de var napcaz???
Selamlar 1 yıl önce 168 boyunda 84 kiloydum ve azim edip 2 3 ay gibi kısa bi sürede 24 kilo verdim. Evet sağlıksız kilo verdim biliyorum göbeğim gitmedi küçüldü tabi ama ne bilm çok farklı bi göbek. Şuan 175 boyunda 68 kiloyum göbeğimi tarif edicek olursak yanları boş ama ortası yağlı gibi bişey armuta benziyo. Sanki ortadaki yağları yanlara dağıtırsak dümdüz olucam gibi geliyor. Varmıdır bunun çözümü dostlar.
(çok fazla ter atan birisiyim her gün düzenli olarak yüzerim basket oynarım ona rağmen göbeğim var)
YKS nasıl yetiştireceğimi bilmiyorum
Selamlar arkadaşlar 11.sınıfım ortalama bir anadolu lisesinde okuyorum. Aslında bulunduğum bölgede yüksek sayılır 87 not ortalaması ile ucundan girebilmiştim. Neyse 2022 de bir yks ye gireceğim ve aşırı fazla eksiğim var 9-10. sınıfta hiç bi dersi dinlemedim bile, sınıfta nasıl kalmadığımı bile bilmiyorum 55 le geçtim 2 senede. Şuan aşırı pişmanım ve nasıl yetiştireceğimi bilmiyorum kafam almıyor artık. Büyüklerim çok uzun süre hiç dersle alakan olmadığı için diyor. Lütfen yardımcı olun abilerim normalde zeki bir çocuktum zekam gerilemiş gibi hissediyorum bide üstüne yks ye çalışmam gerekiyor. Bir buçuk sene var yks ye ben bu sürede 9 10 konularını baştan bitirebilrmiyim eksiklerimi kapatabilrmiyim acaba? Görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum saygılarımla.
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 8 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.082 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet